2777
2789
عنوان

درسمو بخونم یا بچه بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 92 پست
کرج

البته فکر کنم ظرفیت مازاد بوده باشه 

اگر مشکل مالی نداشته باشی فرقی نداره مازاد باشی یا اصلی 

بشین بخون بی خیال بچه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
چه زمان بندی جالبی😊 موفق باشی عزیزم

ممنونم اینجوری اینجوری هم درسمو خوندم هم خیالم راحته بچمو دارم تو این دوره و زمونه ای که نازایی زیاد شده 

واسه باردار شدن دومم اینقدر استرس دارم که نگو هی میگم نکنه باردار نشم

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینقدر میترسم یه چیزی بشه بعد بگم کاش زودتر بچه دار میشدیم 

الان تویه ایران نازائی کمه 95درصد مشکلات حل میشه یه دکتر میشناسم مدرکش رو از آمریکا گرفته  محاله برای پیشش و بچه دار نشی

خدایا شکرت که هر وقت فکر کردم آخر خطم تو بودی نجاتم دادی

[QUOTE=59296996]من بعد فوق دیپلم گذاشتم باردار شدم و وقتی دو سالش شد رفتم شروع کردم به خودن واسه کار ...

گرافیک(ارتباط  تصویری) 

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
ممنونم اینجوری اینجوری هم درسمو خوندم هم خیالم راحته بچمو دارم تو این دوره و زمونه ای که نازایی زیاد ...

چندسالته خانوم گل؟

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
25

من ۲۷ سالمه هنوز مجردم😁😁

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
.  خواهر شوهر من همین امروز تو سن 40 سالگی دوقدوقلو.اورد.. بخدا یه دکترم نرفت.. از بس اعتماد به ...

خوش به حالش

خدایا شکرت که هر وقت فکر کردم آخر خطم تو بودی نجاتم دادی

من ۲۷ سالمه هنوز مجردم😁😁

عزیزم انشاالله شما هم ازدواج میکنی فرقی نداری که شما ازدواج کردی خدا بهت دوقلو میده میشه اندازه هم 😍هیچ فرقی نداره چه سنی ازدواج کنی مهم اینه که درست انتخاب کنی و وقتی ازدواج کردی حسرت نخوری چرا از مجردی استفاده نکردم تا مجردی لذت ببر از اینکه تو خونه ای نفس میکشی که پدر مادرت هستن