2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم کمک کنید

138 بازدید | 17 پست

در حال اقدام به بارداری هستم.ده ماه گذشته و باردار نشدم هیچ مشکلیم ندارم.موقع اقدام احساس میکنم الت شوهرم مستقیم میره تو تخمدانم،درد شدید میگیرم.این به کنار بدترش اینه که این ماه شب پانزدهم سیکلم که اقدام داشتم ساعت شش صبح کامل خودمو خیس کردم عین بچه‌ها.آزمایش ادرارم دادم عفونت ندارم ولی سرما خوردم.بنظرشما علتش چیه؟

فکر کنم شوهرت محکم زده واشر سر سیلندرت ترکیده  

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴روز قبل از قائدگی تخمک آزاد میشه فقط ۲۴ساعت زندست 

همه اینجوری نیستن عزیزم

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782514/فقط-منتظر-های-نی-نی-بیاااان

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
اگه قاعدگی منظم باشه هستن ولی اگه نه باید یه شب درمیون کارشونو انجام بدن

من بسیار منظم بودم

ولی 14ام نبود روز تخمک گذاریم

هرکس یه جوره

باید اول با سونو و در درجه دوم با کیت چک بشه

نگرانی از عدم اگاهی میاد دوستم

الت همسرتون داخل واژنه شما حرکت میکنه

تخمدان ک جداست

دردت علت دیگه ای داره

میتونی تو نت الت تناسلیه زنانه رو سرچ کنی تا عکس تخمدانها و واژن بیاد

اینجوری دیدت بازتر میشه😚

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .