بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
کلومیفن خوردم فولیکل زیاد داشتم که بزرگترینش ۱۶ و ۲۲ بود روز ۱۴ آمپول زدم و تخمدانهام سفت شده بود ک کمر درد ولی بعدش علایمی نداشنم و ندارم..... ضخامتم ۶ بود که از روز ۱۵ شبی دوتا استردیول خوردم.... بقیه ش دیگه دست خداست
خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم
حتما سونو برو مون بايد فوليكولت از ١٨ بيشتر باشه ولي اگه يه وقت زياد بزرگ شده باشه هم آمپول باعث ميش ...
آخه دکترم حاذق هست گفت نیازی نیست روز 16 آمپول رو بزنی کافیه.....مگه آمپول آچ سی آزاد نمیکنه پس چرا میگی کیست میکنه بدتر؟
فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40