2777
2789

آيا قرصم مصرف كردين ؟سايز فرليكولاتون چن بود؟چه علايمي بعد از زدنش داشتين؟قرص دوفاستون هم خوردين؟

خدايا شكرت خودت مواظب ني ني كه بهم دادي باش🌹

من جمعه باید بزنم 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی سه تا لتروزول  خوردم روز 16  آمپول دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

روزی سه تا لتروزول  خوردم روز 16  آمپول دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله

شما چطور؟

برای من سونو  ننوشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلومیفن خوردم فولیکل زیاد داشتم که بزرگترینش ۱۶ و ۲۲ بود روز ۱۴ آمپول زدم و تخمدانهام سفت شده بود ک کمر درد ولی بعدش علایمی نداشنم و ندارم..... ضخامتم ۶ بود که از روز ۱۵ شبی دوتا استردیول خوردم.... بقیه ش دیگه دست خداست

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  
کلومیفن خوردم فولیکل زیاد داشتم که بزرگترینش ۱۶ و ۲۲ بود روز ۱۴ آمپول زدم و تخمدانهام سفت شده بود ک ...

اان شاالله خدا دلتو شاد كنه عزيزم و همچنين مارو

شما چطور؟ برای من سونو  ننوشت

حتما سونو برو مون بايد فوليكولت از ١٨ بيشتر باشه ولي اگه يه وقت زياد بزرگ شده باشه هم آمپول باعث ميشه تبديل به كيست بشه،پس حتما سونو كن

کلومیفن خوردم فولیکل زیاد داشتم که بزرگترینش ۱۶ و ۲۲ بود روز ۱۴ آمپول زدم و تخمدانهام سفت شده بود ک ...

الان روز چندمته من روز 15 هستم آمپولو روز ١٢ زدم

حتما سونو برو مون بايد فوليكولت از ١٨ بيشتر باشه ولي اگه يه وقت زياد بزرگ شده باشه هم آمپول باعث ميش ...

آخه دکترم حاذق  هست گفت نیازی نیست روز 16  آمپول رو بزنی کافیه.....مگه آمپول آچ سی آزاد نمیکنه پس چرا میگی کیست میکنه بدتر؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه دکترم حاذق  هست گفت نیازی نیست روز 16  آمپول رو بزنی کافیه.....مگه آمپول آچ سی آزاد نم ...

من ماه قبل فوليكولم زياد بزرگ شد دكترم آمپول نداد اما اين ماه كه اندازش خوب بود بهم آمپول داد