کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 12783 عنوان میخوام کیک درست کنم شیرندارم ازین شیرپاکتیامال مدرسه بدنمیشه😄🤔🤔 200 بازدید | 27 پست عصرمیخوام برم خونه مادربزرگم گفتم دست خالی نرم شیرندارم یدونه دخترم ازمدرسه اورده نخورده تاریخ انقضاش تاتابستون ولی میگم خوب میشه بااونا؟یه لیوان میشه😄نمتونم برم سوپری حسش نیس🤒 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁 1404/11/09 | 13:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هویج_پلو_ عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2522 اره با آبم میشه حتی من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم نمیذارم که ببینی کسی عاشق تر از من...
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 12783 اره بابا خوبه جدی بدنمیشه😄 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
علیرضاجون عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 9377 بله خیای هم خوب میشه.اب ولرم هم میتونی بریزی کیک پزی های بیرون اب ولرم میریزن
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 12783 اره با آبم میشه حتی نه بی مزه میشه امتحان کردم دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 12783 بله خیای هم خوب میشه.اب ولرم هم میتونی بریزی کیک پزی های بیرون اب ولرم میریزن باشیر بافتش بهتره اگه باهمین خوبه حیف دخترم نمیخوره دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
درجستجویخدا عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13984 من قنادم عزیزم کیک حتما نیاز ب شیر نداره شیر برای مقوی ترشدن کیکه همون دستوری که داری با اب بزن اتفاقا اسفنجی تر و سبکترهممیشه
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 12783 اگر هویج داری، کیک هویج بپزشیر لازم نداره نه هویج تازه ندارم فریزکردم دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁
علیرضاجون عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 9377 باشیر بافتش بهتره اگه باهمین خوبه حیف دخترم نمیخوره بله من باهاشون درست کردم.با شیر کلسیم بیشتره ولی با اب ولرم بافتش پوک تر و بهتره
مامان_آرین_بامزه عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3516 اتفاقا دیروز با همونا درست کردم چه فرقی داره شیرِ دیگه بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 12783 من قنادم عزیزم کیک حتما نیاز ب شیر نداره شیر برای مقوی ترشدن کیکه همون دستوری که داری با اب بزن اتفا ... باشیرخوشمزه تره انگارحالااین اگه خوبه حیف درست کنم دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁