2777
2789
عنوان

پرستاري از مادرشوهر

1156 بازدید | 47 پست

يه مشكلي براي مادرشوهرم پيش اومده كه نميدونم تا كي بايد بريم خونه شون!!!جداي يه سري مسائل كه اصلا ته دلم راضي نيستم برم پيشش امتحاناتم داره شروع ميشه و بايد واسه ايلتس هم بخونم

اينجا تنهاي تنهاست فقط يه خواهر داره كه هيچ وقت نمياد و دختراش يه شهر ديگه ان و تا تموم شدن امتحان نوه ش نبايد بره خونه ي دخترش چون دامادش رو درس بچه حساسه و غرغرو!!

البنه اون يكي دخترش تهران داره رو پايان نامه كار ميكنه و به نظرم ميتونه بياد پيش مادرش

نميدونم چيكار كنم كه بد نشه!!!چجوري بپيچونم؟!؟

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براي ثوابش ازش مراقبت كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه برنامه ریزی کن . حتما برو پیشش. به چشم مادرشوهر به این موضوع نگاه نکن. به چشم انسانیت و مهربونی... مهم نیس بچه هاش بیان یا نه مهم اینه که همه ثواب ها رو تو ببری عزیزم

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

درکت میکنم خیلی سخته اماداگه راهی نواری و باید بری دلت و صاف کن و برو خدا جای دیگه برات جبران میکنه 

من خودم میگم اگه یه زمانی مادرشوهرم نیاز به کمک داشت دختراش برن چون خیلی سنگ اونا رو به سینه مبزنه اما تو موقعیت نبودم تا حالا ان شاالله که نباشم هم همیچوقت

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
الان مدافع حقوق مادر شوهرا پیداشون میشه😐

ديشب كه اونجا بودم كاملا با روي گشاده كار كردم.مشكلم اونقدرا حاد نيست باهاش ولي نگران درس و امتحاناتمم و اينكه ته دام دوست ندارم اونجا باشم.راحت نيستم

درکت میکنم خیلی سخته اماداگه راهی نواری و باید بری دلت و صاف کن و برو خدا جای دیگه برات جبران میکنه& ...

مشكلم اينه كه دخترش بي دليل نمياد.كار مهمي نداره

و به نظرم مادرش در الويته