2777
2789
عنوان

یه چی باحال بگم بخندیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 73 پست
نخندین وقتی صدا میده وگرنه فکر میکنه کارخوبیه گپ و راس صدا در میکنه

راس میگیا🤔

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بابا یه دفعه ام بالا آورد رو فرش اصلا خونشون بو میده

چجوری زندگی میکنن اونجا😷

ی دفه پسرم خواب بود خیلی نفخ کرده بودم شوهرم که رفت سر کار با خیال راحت گ و ز ی دم صداش خیلی زیاد بو ...

😂😂😂😂😂😂 این که خوبه دختر خاله شوهرم خیلی چاقه میگه صبح فکر کردم شوهرم رفته گوزیدم 😂😂😂😂

یه بار یکی از همکارای مامانم باردار بوده و به شدت و تعداد زیاد درگیر  گو ز بوده😁 یه شب که پدرشوهرش از مکه میاد کل فامیلو دعوت میکنن که برن واسه شام... شوهرش میگه تو فقط یه گوشه بشین تکون نخور من جای تو کمک میکنم فقط جان خودت ابرومونو نبری😁😁 اینم میشینه و هی خواهر شوهرو جاری هاش میان و میرن سفره میچینن متلک میندازن این بیچارم معذب میشه پامیشه کمک کنه اولین دیس برنجو که میذاره یه دونه از اون گنده هاش ول میده😂😂 میگه پدر شوهرش اینقدر میخنده که به گریه کردن میوفته اخرشم واسه معذرت خواهی از عروسش بهترین هدیه ای رو که واسه زن خودش اورده بودو میده به عروسش و معذرت خواهی میکنه🤣🤣

یه باد ناقابل ببینین چه جمعیتی رو شاد کرد مگه خودتون نمیتونین باد در  کنین بخندین منتظر باد د ...

باد فرح بخش😂

یه بار یکی از همکارای مامانم باردار بوده و به شدت و تعداد زیاد درگیر  گو ز بوده😁 یه شب که پدرش ...

وای😂😂😂 دگ هیچ وقت اون ادم سابق نمیشه 😂

وای خداحفظش کنه همیشه دلش شاد باشه وسلامت دلمونوشادکرد خخخخخخ😂😂😂

مرسی.سلامت باشین و شاد.همیشه باشه از این باد های شادی بخش 😁