2777
2789
عنوان

پیاز درمانی و مصرف کولمفین

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 24 پست
۲۴ سالمه.۶ماه اقدامم.از مجردی تنبلی دارم 

خانومی شروع کن صبحا ناشتا ۴۰ قطره قطره ی ویتاگنوس تو نصف لیوان آب بریز و بخور( تلخه ولی تحمل کن میرزه)

یه ساعت بعد یه قاشق چایخوری سیاهدونه رو آسیاب کن و بریز تو دو قاشق عسل طبیعی و بخور.

دوباره شب قبل خواب همین کارو بکن.

اگه تونستی قبل ناهار یه استکان عرق رازیانه و قبل شامم یه استکان عرق بومادران بخور...

اگه همین ماه نشد ماه بعد جواب میده.

کلومیفن هم نخور نکنه تداخل داشته باشه.

اصلش قطره ی ویتاگنوسه هرکدومو انجام ندادی صبح و شب ویتاگنوسو حتتتتتما بخور. 

اگه همسرت مشکل نداشته باشه و خدا بخواد جواب میگیری

خانومی شروع کن صبحا ناشتا ۴۰ قطره قطره ی ویتاگنوس تو نصف لیوان آب بریز و بخور( تلخه ولی تحمل کن میرز ...

شما خودت نتیجه گرفتی؟

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی شروع کن صبحا ناشتا ۴۰ قطره قطره ی ویتاگنوس تو نصف لیوان آب بریز و بخور( تلخه ولی تحمل کن میرز ...

من الان روز5پریودمه بعد پریودم قطره ویتاگنوسو شروع کنم؟خوهشا جواب منو بدین

خدایا خیلی دلم گرفته... 
من الان روز5پریودمه بعد پریودم قطره ویتاگنوسو شروع کنم؟خوهشا جواب منو بدین

بله عزیزم... اتفاقا همین امروز باید شروع کنی امروز صبح که تازه هیچی ولی امشب حتما قبل خواب ۴۰ قطره رو تو آب بریز بخور. از فردا هم مرتب هم صبح ناشتا اینکارو بکن و هم شب قبل خواب ...به امید خدا جواب مبگیری ولی اگه این ماه نشد ناامید نشی و تا شش ماه میگن باید ادامه بدی. ولی انشالله که سر دو یا سه ماه جواب میگیری