2777
2789
عنوان

دکتر زنان در مشهد برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 9486 بازدید | 35 پست
ان‌شالله عزیزم منم بعد ۱۳ ماه حامله شدم میدونم واقعا سخته البته من ۱ دوره رفتم عطاری اقا رض ...

ان شاالله ب سلامتی زایمان کنی عزیزم 

اره واقعا سخته همه دورو بریای من همه بچه دارن نمیدونم چرا من حامله نمیشم از غصه تو سن ۲۳ سالگی موهام داره سفید میشه 

میتونی ادرس هم عطاری 

هم مطب و بهم بدی ممنون میشم 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر  ان شاالله ب سلامتی زایمان کنی عزیزم 😍

ممنون،ان شا الله خدا یه جفت تپل مپل و سالمشو بزاره تو دامنت😇🙏🙏🙏انتظار خیلی سخته😢

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
تیمور زاده حرف اولو میزنه فقط سخت وقت میده منشیش خیلی بیخوده. تو بیمارستان هم معاینه میکنه

چند بار تازگیا بد سوتی داده واس مریضاش یکی و میشناسم‌رفته پیشش گفته قلب بچه نمیزنه و گفت بنداز بچه رو طرف رفته ی دکتر دیگه گفته نه بچه سالمه فقط ضربان‌قلبش ضعیف شده ک خداروشکر‌بچشو ننداخت و ب دنیا اومد 

تیمور زاده حرف اولو میزنه فقط سخت وقت میده منشیش خیلی بیخوده. تو بیمارستان هم معاینه میکنه

کدوم تیمورزاده؟محمد ناصر که منشیش پیره؟

مامانم باهاش پارسال عمل داشت گفت نازایی قبول نمیکنم که

ب نظرم موسوی فر بهتره من خودم پیش اسکوئیان حامله شدم  

میشه بدونم چراموسوی فر بهتر از اسکوئیانه ؟ چون من دیگه مسمم شدم برم پیش اسکوئیان . پیش اسکوئیان با دارو باردار شدی ؟؟

میشه بدونم چراموسوی فر بهتر از اسکوئیانه ؟ چون من دیگه مسمم شدم برم پیش اسکوئیان . پیش اسکوئیان با د ...

بله من با دارو باردار شدم 

من خودم اینطوری حس میکنم اخه رییس مرکز ناباروری ارمغان میگن اونه 

ولی اگه مصممی حتما برو پیش همین اسکوئیان ای وی افی مثبت یا کسایی ک با دارو باردار شدن من فراوون دیدم تو مطبش

بله من با دارو باردار شدم  من خودم اینطوری حس میکنم اخه رییس مرکز ناباروری ارمغان میگن اونه&nb ...

اهان ممنون عزیزم ان شاالله خدا نی نیتو واست حفظ کنه ان شاالله هرکی بچه بخواد بخدا بهش بده 

ان شاالله ب سلامتی زایمان کنی عزیزم  اره واقعا سخته همه دورو بریای من همه بچه دارن نمیدونم ...

ادرس عطاری رو ندارم

اون زنان کلی تو همین نینی سایت گشتم پیدا شد

برات میگردم ببینم میتونم پیدا کنم

عطاریش طرف طبرسی بود

کلی با زحمت همسرمو راصی کردم بریم چون دور بود برام

مطب محمدرضا شمسی تو فرامرز هست

اسمشو بزنی تو اینترنت میاد

خیلی ها ازش نتیجه گرفتن برا بارداری

به نطرم حتما یه سر برو پیش شمسی 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ادرس عطاری رو ندارم اون زنان کلی تو همین نینی سایت گشتم پیدا شد برات میگردم ببینم میتونم پیدا کنم ...

ممنون عزیزم لطف کردی

عه مطب دکتر شمسی میدونم کجاس اره خیلیا نتیجه گرفتن  ب منم گفتن برم 

ممنون عزیزم لطف کردی عه مطب دکتر شمسی میدونم کجاس اره خیلیا نتیجه گرفتن  ب منم گفتن برم&nbs ...

برو اگه میتونی

من چون کسی خبر نداشت از باردار نشدنم و نمیخواستم کسی بفهمه نتونستم برم اونجا

شمسی خیلی معتبر تر هست چون پزشکه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊