2777
2789

شما چطوری خرید یک ماه تون رو انجام میدین که نه زیاد بشه و اسراف هم کم نشه و دوباره برین خرید

من اصلا خرید ماهانه ندارم 

همه چی وقتی تموم شد میرم ازسوپری میخرم اصلا نمیدونم چقدهزینه خورد و خوراکمون میشه

ما4نفریم

اول ماه ميرم هايپرماركت 

همونجا خريدامو بر حسب نياز انجام ميدم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر پول ميگيري تو بايد هروقت حقوق رو ميگيري مثلا ٥٠٠تومن ٢٠٠تومنشو بزار كنار با اون ٣٠٠برو خريد خو ...

خودم خونه دارم

شوهرم شقلش ازاده 

یه هفته 300

یه هفته 250 

کارش مشخص نیست

بعصی اوقاتم ماهی یک و خورده ای حقوقشه

من بهیچ عنوان هایپر مارکت و شهروند و ... نمیرم چون چیزای بیخود آدم زیاد میخره 

یه اپلیکیشن رو گوشی خودم و شوهرم نصبه که هرکدوم مایحتاج رو توش میزنیم اون یکی هم میبینه هرکدوم هم بخره و تیک بزنه برای اون یکی پیغام میره 

وقتی لیست نوشته میشه اصولا زنگ میزنم به سوپر سر کوچه برام میاره 

میوه رو هم اول هرهفته به تعداد مورد نیاز اون هفته میخرم طوریکه تا آخر هفته چیزی نمونه که خراب بشه

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
منم نمیدونم چقد در ماه خرجمون میشه تما دلم میخواد یادداشت کنم تا حدودی بدونم  ما چون تازه عروس ...

یک ماه رو یادداشت کن دستت میاد

منم وقتی دو نفر بودیم خیلی استهلاک داشتیم هرچی میگرفتیم نصفش خراب میشد تو یخچال ولی الان پسرم نمیذاره هیچی تو یخچال بمونه🤣🤣🤣

هرچی هست میاره میذاره وسط خودشو خواهرش میخورن😓😓😓😓

وای خدا خیلی بده اینطوری که

من شوهرم گاهی روزی 70 درامدشه

گااااهی روزی 100و خورده ای

اصلا ثابت نیست

همه پول روهم میده دست من 

اما من نمیفهمم چطوری خریدمیکنم 

هیچیم پس انداز ندارم

باید یاد بگیریم پول بیخودی ندیم

وقتی ی جنس باکیفیت ی جا هست به اسم برند و لاکچری سر خودمون رو گول نمالیم.

اینجوری میبینی چیزی رو حذف نکردی و همه چیز رو هم داری و پس انداز هم کردی

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست