2777
2789
عنوان

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید الا يا أهل العالم أنا المهدی 💚✨

| مشاهده متن کامل بحث + 14939 بازدید | 1071 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اللهم صل علی محمد و ال محمداللهم عجل لولیک الفرج اسی جان و کسانی که پیام منو میبینین برام دعا کنید ح ...

3تا توحید میخونم از طرف شما هدیه به صاحب الزمان عج

ان شاء الله آقا صاحب الزمان آمین گوی دعاتون هستن ❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

🍀به نام خدا 🌸🕊 اِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَنَریٰهُ قَریباً🔸آنها (دشمن) ظهور را دور مى بینند و ...

💚#اللهم_عجل_لولیک_الفرج💚

✨️🤍انشالله جشن ظهور🤍✨️

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

اللهم صل علی محمد و ال محمداللهم عجل لولیک الفرج اسی جان و کسانی که پیام منو میبینین برام دعا کنید ح ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

به نام خدا 🌸🕊 اِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَنَریٰهُ قَریباً🔸آنها (دشمن) ظهور را دور مى بینند و م ...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺