2777
2789
عنوان

سیاسی

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 33 پست
فقط خودتون لغو میشین تاپیک می مونه برای حذف تاپیک طبق امضام عمل کنین

متاسفانه نتونستم براتون پیام گذاشتم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از آنهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

پیشنهاد خوبیه

تاپیک می مونه فقط کسانی که سیاسی بگن لغو میشن

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چیکار کنم از شرشون راحت بشم

زیاد نیست که فردا بده نی نی یار یکیش بقیه س هم هفته بعد

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
زیاد نیست که فردا بده نی نی یار یکیش بقیه س هم هفته بعد

چجوری انجام بدم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از آنهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

متاسفانه نتونستم براتون پیام گذاشتم

فقط همون ساعتی که نوشتیم پیام بدین

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

لینک بفرستیم خصوصی خصوصی کجا میشه

کاربریم رو باز کنین ارسال پیام رو بزنین

فقط همون ساعتی که نوشتیم پیام بدین

فقط پیام بدم بنویسم تاپیک هام حذف کنید

چجوری انجام بدم

امضا نی نی یار بخون

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
فقط پیام بدم بنویسم تاپیک هام حذف کنید

نه باید لینک تاپیکی که میخواهید حذف بشه رو بفرستید

کاربریم رو باز کنین ارسال پیام رو بزنین

سلام

برای اون کاربرهایی که سایت براشون به هم ریخته نمی تونن این جوری پیام بدن.

✅️ از این قسمت می تونن:

⬇️

https://ninisite.co/profile/conversation/received

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نه باید لینک تاپیکی که میخواهید حذف بشه رو بفرستید

خوب من هرکاری میکنم لینک نمیتونم کپی کنم بفرستم آبی نمیشه مشکیه

سلامبرای اون کاربرهایی که سایت براشون به هم ریخته نمی تونن این جوری پیام بدن.✅️ از این قسمت می تونن: ...

برا من آبی نمیشه

برا من آبی نمیشه

سلام

خصوصی فرق نمی کنه آبی بشه یا نه

پاک می کنن براتون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.