2777
2789
عنوان

2 هفته دیگه بدنیا میاد. هنوز به نتیجه نرسیدیم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 85 پست

بنظرم ایلیا فقط برای کودکیش قشنگه نه بزرگسالیش ادیب واقعا جالب نیست انگار یه شغله!اما آراد متعادل و زیباست

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ایلیا فقط برای کودکیش قشنگه نه بزرگسالیش ادیب واقعا جالب نیست انگار یه شغله!اما آراد متعادل و ...

نظر جالبی بود، ممنون، از این زاویه به قضیه نگاه نکرده بودم

خدایا دوستت دارم
نظر جالبی بود، ممنون، از این زاویه به قضیه نگاه نکرده بودم

خواهش میکنم عزیزم...انشاالله قدم کوچولوتون مبارک باشه و بسلامتی بغلش بگیرین

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
شما هم گزينه هات رو بذار روي ميز ما انتخاب كنيم 😄 ان شالله كه به سلامتي به دنيا مياد و يه زايمان خ ...

عمق فاجعه اینجاست که گزینه ای هم نداریم.شما پیشنهاداتون و بذارید رو میز.واسم مهمه که ریشه فارسی داشته باشه.عجق وجقم نباشه

ایلیا چون ظاهرا اسم حضرت علی ع هس، اسم اماما رو بچه ها باشه بهتره

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس