2777
2789
عنوان

مادرای عزیز واقع بین باشیم

179 بازدید | 2 پست

اعصابم امروز خیلی بهم ریخته، موضوع از این قراره که دانش آموزی دارم که اختلال یادگیری  داره و کنده، قرار نیست همه بچه ها که عالی باشند خوب بعضیا این مشکل دارند که باید از راهش وارد بشوند این دانش آموز من خیلی ضعیف هست هنوز بعد از سه سال حروف الفبا رو بلد نیست و خلاصه امروز خانوادش اومدن با پرویی که به بچم خوب بده، هر چی دلیل منطق براش میاره توجیه نمیشه که نمیشه 

آخرشم کلی حرف بارم کرد، داد بیداد نفرین آخرش گفت میرم شکایت میکنم. 

میگم عزیزان واقع بین باشیم اگر بچه مون استحقاق خوب یا خیلی خوب نداره اصرار نکنیم خوب، درسته کارنامه دست معلمه اما دلیل نمیشه خواسته غیر منطقی داشته باشیم

باور کنید از خستگی نتونستم بخوابم خستگی تمام سال رو تنم موند  

عزیزم ببخشید اما چون تجربه و تخصصش رو دارم میگم . زبان آموزی که بعد از ۳ سال هنوز حروف رو نمی شناسه مشکل ریشه ای شناختی داره قربونت بشم. اصلا ربطی به جون کندن و تلاش بیش از حد شما نداره فقط داری خودت رو خسته میکنی . اون طفل معصوم باید حتما حتما حتما چک بشه 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.