دیگه سنا نخور مخصوصا اینکه یبوستی هستی رودتو تنبل میکنه
هر شب قبل خواب نصف لیوان عرق نعنا و نصف گلاب و یه قاشق بارهنگ و نبات بذار جوش اومد ده دقیقه دم کن هر شب بخور معدت قشنگ رو روال میوفته نه یبوستی نه اسهال
به عنوان کسی ک سه سال کلی خرج دارو دوا و دکتر کردم ابن راه بهم جواب داد و یبوستم رفتو بر نگشت
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دیگه سنا نخور مخصوصا اینکه یبوستی هستی رودتو تنبل میکنه هر شب قبل خواب نصف لیوان عرق نعنا و نصف گلاب ...
عه واقعا؟
خواهرم بنده خدا مشکل داره
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
مادرشوهرمم میدونسته چه بلایی داره سرم میاره نشسته رو به رو دسشویی قاه قاه میخنده بهم🤣🥴
ان شا الله همیشه خوش باشید
((فقط بانوان)) اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
من سه سال پیش کلی دکتر رفتم کولونوسکوپی فرستادن گفتن باید رودت عمل بشه یه تیکه تنبله باید برداریم انقدر ترسیدم چون سنیم نداشتم ،یه دکتر گیاهی بود رفتم بهم گفت نصف لیوان عرق نعنا نصف لیوان گلاب با دو سه تا قاشق اب که (وقتی جوشید ابش تبخیر میشه)و یه قاشق چ خوری بارهنگ بذار اروم دم بکشه ،اگه عسل داشتین وقتی ولرم شد یه قاشق عسل بزنه و بخوره وگرنه نبات بندازه و اینکه حتما قبل خواب باید خورده بشه و بارهنگشو همش باید خورده بشه یکم بد خوردن هست ولی دو سه شب بخوری عادت میکنی.خاصیت های خیلی زیادی داره این دمنوش واسه ورم معده و خیلی چیزای دیگه خوبه مجازه همیشه هم بخوره ولی من یه ماه خوردم کامل درمان شدم