2777
2789
چنده قیمتش دوسته من و اینکه چجوریه طرز استفادش

ارزونه5تومن ازعطاری گرفتم روزی دوبار باپنبه یاگوش پاک کن به ابرهات واطرافش میزنی تایه ماه خوب رشدمیکنه

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وازلین بزن شباتاصبح بمونه.روغن زیتونم عالیه واس رشدمن خودم روغن زیتون میزنم مژه هام بلندشدن

عه  جدی من روغن زیتون بخاطر بوش استفاده نمیکنم مرسی از راهنماییت❤

مرسی گلم تا چه مدت میتونم استفاده کنم؟

من خودم وقتی ارایشگر میرینه تو ابروهام میزنم ک زود در بیاد😅😅ولی در کل تو یه هفته متوجه اثارش میشی ولی خب وقتی پر شدن میتونی نزنی دیگ

همه ی این مواردی که دوستان گفتن خوبه فقط روغن و خواستی به مژه یا ابروت بزنی این کار و بکن که راحت باشه:یه ریملت که خشک شده و استفاده نمیکنی و خوب بشور و از هر روغنی که استفاده میکنی بریز توش و راحت با فرچش به مژه و ابروت بزن

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
یکی دوماه استفاده کنی حله یه بسته روغن هم کامل دوماه دوم میاره

اهان  مرسی گلم ❤آخه یه بنده خدایی میگفت ۱۰ ساله روغن کرچک استفاده میکنم ابروهاش فوق العاده بود