2777
2789

نمیدونم در جریانین یا نه وای نن طلاق گرفتم اونم چند روزه ولی مادرم مدام اذیت میکنه اخه من الان احتیاج دارم مادرم پشیم باشه دلم یکی میخواد بگه غصه نخور

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد  از طلاق باید مستقل شد و کار داشت و خونه ی جدا .

دقیقا وگرنه حرفای خونواده عذابت میده

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
بعد  از طلاق باید مستقل شد و کار داشت و خونه ی جدا .

اخه از کجا خونه ی جدا داشته باشم من از کجا بیارم

اخه از کجا خونه ی جدا داشته باشم من از کجا بیارم

مهریتو نگرفتی؟

سرکار برو با تایم زیاد،صبح برو شب بیا،کم ببینیشون

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
دقیقا وگرنه حرفای خونواده عذابت میده

والا به من باشه میگم باید از ۱۸ سالگی از خانواده جدا شد . عین اروپایی ها ‌ منتها ما نه شغل گیرمون میاد تو ۱۸ سالگی نه میتونیم خونه اجاره کنیم . 

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه 
 اذیت؟! نگو ک دلم خونه   همین الان ی تیکه انداختن دارم خفه میشم  از بغض.

تو هم مثل منی بخدا داره منو دق میده