2777
2789

من 20سالمه همسرم 23قرص ترامادول مصرف می کنه اصلا مسئولیت پذیر نیس و فقط سرش به کار خودشه یه سقط هم داشتم تو 18سالگی همش می بینم دوستام درحال اقدام بارداری ان وپیشترفت کردن اما شوهرمن فقط سرجاشه و درجا میزنه میترسم نازابشم من خیلی بچه دوستم پدرمم اعتیاد داشته و بعد ده سال یه خواهر برام اوردن که فاصله سنیمون کمه الان پدرم ترک کرده اما مادرم جداشده خیلی احساس تنهایی دارم حس می کنم اگه مادربشم بهترمیشه اما بعضیا از مشکلات بچه وجامعه میگن من بیشتر ناامید شدم شوهرمم تاحرف بچه میشه حرفو عوض میکنه و میگه نمیخواد😭😭😭😔خیلی داغونم

خداجون اون زمانی که قسمت میدونی یه نی نی نازو سالم بهم بده ...آمین😘

تا شوهرت ترک نکرده بچه نیار دوست من 

ادم نباید اشتباه پشت سریاشو تکرار کنه 

بچه پدر بی مسئولیت معتاد نمیخواد که یه پدر مسئولیت پذیر و حامی لازم داره 

شما خودتو و خواهرتو ببین خوب به بچه ات رحم کن بچه که کلینیک خانواده یا زوچ تراپ نیست خودش یه موجود اسیب پذیر کوچولو هست که صدجور ساپورت لازم داره

حال متکلم از کلامش پیداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم چون شوهرت قرص مصرف میکنه وپیشرفت ام نکرده اصلاااااااااا بچه نیار مگه دیونه ای دختر هنوز وضع زندگيت درست نشده بچه بیاری تازه هردوتون سنی ام ندارین نترس نازا نمی شی 

دم اون استدلالت گرم واقعا!!!!!!!

فقط خواستي حامله بشي كه شوهر كردي؟!!!! ١٨ سقط داشتي بعد الان با يه شوهر تقريبا معتاد و كم سن فقط دغدغه زندگيت بچس!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

عزیزم همراه شوهرت باش کمکش کن ک قرص رو ترک کنه اول این مشکلتون رو حل کن

شرایط زندگیت ک اوکی شد

هم خودت هم شوهرت برید آزمایش بدین ان شاا..ک مشکلی ندارید اقدام ب بارداری کنید

در ضمن هردوتون سنی ندارید نگران نباش گلم 

عزیز اول بزار شوهرت درست بشه بعد نازا نمیشی تحت نظر باش رژیمتو کنترل کن ورزش کن ک بدن آمادهدای داشته باشی 

ولی اول بزار شوهرت خوب بشه تا پدر خوبی برای بچه ات باشه نه پدر بد اخلاق ک مسئولیت پذیر هم نیست

چي بگم دعوا نشه با بچه دار شدن شما يه چرخه معيوب ادامه پيدا ميكنه الان بالاي سي بچه ميارن نازا نميشن اونوقت شما ميترسي عقب افتادي سرنوشت بچتم احتمالا مثل خودت يا شوهرت ميشه و اين چرخه تا أبد پيدا ميكنه اول شوهرتو ترك بده بفرستش سر كار آدم كه شد بعد فكرشو كن الان خرج بچه رو ميخواي چكار كني اگه شوهرت چيزي مصرف كنه بياد يه بلايي سر بچه بياره چي

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

الان شوهرت کم سن نمیتونه مسولیت قبول کنه متاسفانه توایران بخاطرمسایل جنسی افرادتوسن کم ازدواج میکنن درصورتیکه هنوزمسولیت پذیرنشدن بچه خیلی مسوولیت داره غصه نازایی نخوراول مشکلاتتون حل کن

چي بگم دعوا نشه با بچه دار شدن شما يه چرخه معيوب ادامه پيدا ميكنه الان بالاي سي بچه ميارن نازا نميشن ...

اخه شوهرم تک پسره باباش ساپرتمون میکنه اما من دوست دارم.خودشم کاری بکنه نه فقط باباش کمکی بکنه بهم میگه ترک می کنم درست میشه همه چی امانمدونم کی ماشین هم داریم خونه هم از خودمونه اما من مشکلم فقط این اهتیاده شوهرمه زندگی بد ندیده انقدرناشکر وبی خیاله

شوهرم خودش خیلی بچه دوسته میدونم اگه بیاریم ترک می کنه اما ترس داره ومیگه وقتش نیس باشه دوسال دیگه اما میگم فقط اقدام کنیم تابگیره طول می کشه میگه زدو الان گرفت اونوقت چی