2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با عشقم ازدواج کردم

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤

😓

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

من با عشقم ازدواج کردم چون اصلا ب عشق بعداز ازدواج اعتقاد نداشتم صدبار دیگه برگردم عقب بازم با عشق و آشنایی قبلی ازدواج میکنم

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
من با عشقم ازدواج کردم چون اصلا ب عشق بعداز ازدواج اعتقاد نداشتم صدبار دیگه برگردم عقب بازم با عشق و ...

آره عشق بعد ازدواج کم پیش میاد 

بخصوص الان خانما تا ازدواج میکنن بچه دار میشن دیگه وقت برای عشق و عاشقی نمیمونه 

تنهایی با ارزشه چون خالی آدمای بی ارزشه . . .♡

منو همسرم به قول خودش تورفت وامد  خواستگاری عاشق هم شدیم و عاشقیم ولی خانواده هامون باهم تفاهم ندارن و من در عذابم بعد ۳سال

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
منو همسرم به قول خودش تورفت وامد  خواستگاری عاشق هم شدیم و عاشقیم ولی خانواده هامون باهم تفاهم ...

عزیزیم هیچ چیزی بهتر از آرامش شما نیست وقتی میبینی خانواده ها باهم کنار نمیان سعی کنید جوری ک ناراحت نشن یکم رابطه ها رو کم کنید و اصلا از خانوادتون پیش خانواده همسرتون یا بلعکس چیزی نگید پیشتر وقتتون رو با هم بگذرونید ، سعی کنید وقتی خانواده هاتون قراره بیان خونتون باهم نباشه زمانش

هیچوقتم بد هیچکدوم پیش طرف مقابل نگید ک گارد بگیرن و لجبازی کنن با طرف . . .

تنهایی با ارزشه چون خالی آدمای بی ارزشه . . .♡
عزیزیم هیچ چیزی بهتر از آرامش شما نیست وقتی میبینی خانواده ها باهم کنار نمیان سعی کنید جوری ک ناراحت ...

ممنون از راهنمایی تون خیلی خوب بود الان جوری شده که شوهرم ۶ماه نرفته خونه ی مامانم اینا تا همین چند وقت پیش هم بین خانواده ها با تماس تلفنی دعوا شده بود منم مونده بودم وسط اصلا یه وضعی بود خدا میدونه خانواده ها گفتن به خاطر شما کنار کشیدیم وگرنه....(همو میکشتن)

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢