2777
2789

سلام خانما یه سونوگراف خانم که کارش خوب باشه و بزاره همسرمم بیاد تو واسم معرفی کنین لطفا

🌻🌻خدایا نی نی تو دلم رو به تو میسپارم خودت محافظش باش.خدایاممنون بخاطر همه چیز. انشالله بزودی دامن همه منتظرا سبز بشه🙏🙏🙏🌻🌻
شیش سال پیش واسه سونوگرافی دخترم با شوهرم رفتم سونوگرافی آرین اسمش بود جنب بیمارستان سینا، شما زنگ ب ...

ممنون حالا برا سونوتون کجا میرین؟

🌻🌻خدایا نی نی تو دلم رو به تو میسپارم خودت محافظش باش.خدایاممنون بخاطر همه چیز. انشالله بزودی دامن همه منتظرا سبز بشه🙏🙏🙏🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ها پیش چ دکتری میرین؟

پیش هرکی میرین پیش بختیان نرین

حيا از خدا بسيارى از گناهان را پاك مى كند.امام علی علیه السلام*** میشه صلوات بفرستید. ممنون.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....یا ارحم الراحمین به من و همه منتظرا  فرزند سالم و صالح عطا بفرما.
شما ها پیش چ دکتری میرین؟ پیش هرکی میرین پیش بختیان نرین

دکتر وکیلی. شما سونوگراف نمیشناسین؟

نه من حتی همه میگن هفته 12 صدای قلبو میشنون عسکریه نامردا برام نذاشتن  

حيا از خدا بسيارى از گناهان را پاك مى كند.امام علی علیه السلام*** میشه صلوات بفرستید. ممنون.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....یا ارحم الراحمین به من و همه منتظرا  فرزند سالم و صالح عطا بفرما.

من سونو گرافی هشت بهشت خیابون هشت بهشت میرفتم

مجتمع سروش بود فک کنم

با شوهرم.میرفتم کامل فیلمو نشونم میداد و سوالامو جواب میداد خیلی خوب بود

بقیه جاها حتی میگفتن نگاه نکن

اونجا یه روز دکتر مرد بود یه روز زن

من خدایی دارم مهربان؛ خوب؛ قشنگ
من سونو گرافی هشت بهشت خیابون هشت بهشت میرفتم مجتمع سروش بود فک کنم با شوهرم.میرفتم کامل فیلمو نشو ...

مرسی عزیزم

من سونو گرافی هشت بهشت خیابون هشت بهشت میرفتم مجتمع سروش بود فک کنم با شوهرم.میرفتم کامل فیلمو نشو ...

شمارش رو نداری؟

سونو دکتر روشن دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا اولین بن بست سمت راست 

خیلی عالیه از روزهای قبل باید نوبت بگیرید تازگی یه دکتر خانم دیگه صبح ها میاد اما بعدازطهرها خود خانم روشنه

فقط بیمه تامین اجتماعی مدتیه قبول نمیکنه 

البته اکثر سونوها ان تی و انومالی و چندتایی دیگه  رو آزاد میگیرن

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

دارم عزیزم میبینم اگه برگه سونوها رو پیدا کردم برات میزارم همینجا❤❤❤❤❤

مرسی عزیزم