2777
2789
عنوان

کی حوصله ی دردودل داره

325 بازدید | 35 پست

راستش خیلی دلم گرفته از موضوعی که دوسال پیش اتفاق افتاده و هنوز تو زندگیم جاریه.

قضیه خیلی مفصله ولی در همین حدبگم که شوهرم با خانواده ام قهره و اصلا رفت و آمد نداره.حالا ماه مبارکم در پبش و فکر نمیکنم شوهرم اجازه بده خونوادمو برا افطاری دعوت کنم.😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع اصلی خیلی طولانیه و حوصله ی هیشکی نمیکشه بخونه.فقط در همین حد میشه گفت ک مادرو خواهرم ب ما بد کردن خیلی بد.حالا شوهرم دلش شکسته و اصلا راضی ب دوستی نیس.موندم هاج و واج دوسال دارم غصه میخورم

جریاناتش چی بوده؟ با هیچ ترفندی راضی نمیشه به برقراری ارتباط؟ حتی اگه نری خونشون. با فامیلش رفت و امد نکنی مدام دلسرد باشی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

جریاناتش چی بوده؟ با هیچ ترفندی راضی نمیشه به برقراری ارتباط؟ حتی اگه نری خونشون. با فامیلش رفت و ام ...

راستش ی سال پیش خواهرمو برای برادرش خواستگاری کردو اینا راضی بودن درست موقعی ک پسره پا پیش گذاشت برا خواستگاری ی خواستگار بهتر براش پیش اوند اونم ازدواج کرد .در اصل خانواده ی شوهرم سنگ رو یخ شدن .حالا شوهرم میگه خانوادش و کوچیک کردن و راضی نمیشه برا دوستی 

وا خوب خواهرت خودش صلاح دیده اونو انتخاب کنه شوهرت به نظرم منطقی به موضوع نگاه نمیکنه .هرکی خ.استگاری کسی بره میشه سنگ روی یخ ؟ 

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  

خب از خونوادت بخواه پیشقدم بشن برای اشتی. چون بلخره کمی مقصر بودن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من سر یه لج و لجبازی بابام با شوهرم دعواش شد. شوهرم قطع ارتباط کرد. من از پدرم خواهش کردم رفت پیشش یکم باهاش حرف زد چندباری هم تلفن کرد دعوتش کرد تا درست شد. الان شوهرم میگه پدرت خیلی عاقل بود و بزرگواری کرد

خواهرت حق داشته

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن