2821
2789

میزنم به زودی منتشر میشود بعد دو ساعت میکشه تاپیک من منتشر بشه طبیعیه؟ تو اکانتهای قبلیم سریع پیام و تاپیک میزدم سریع میومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من الان اصلا نمیتونن تاپیک بزنم..دکمه ثبت کار نمیکنه

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خانما شما هم نوشته هاتون میره قاطی عکس پروفایل

سلام

تقریبا از ۹ آذر ماه بود از بعضی کاربرها این جوری شد. کارهای زیر رو بکنین ببینین درست میشه یا نه

⬇️

۱- اگر حالت چرخش گوشی رو فعال کنین و گوشی رو افقی بگیرین سایت درست میشه براتون.

یا

۲- حالت رایانه رو فعال کنین.

یا

۳- مرورگر جدید نصب کنین مثل Brave

یا

۴- با یکی از کاربرها حرف می زدم گفتن وقتی مرورگرشون رو بروزرسانی کردن سایت براشون درست شده.

اگر گوشی تون سامسونگ هست با مرورگر خودتون بیایین

⬅️ بنفش رنگه اسمش اینترنت. پیش فرض روی گوشی های سامسونگ نصب هست.

✅️ این روزها خیلی خوب میشه فعلا هر کس خواست جایی پستی بگذاره چند خط قبلش اینتر بزنه بعد پستش رو بنویسه تا این طوری بقیه ی کاربران هم بتونن پست ها رو ببینن.

@eshgezendegi

@ازسارابپرس 💖

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام

نی نی یار این جا توضیح دادن:

https://ninisite.co/discussion/topic/17572120/پستام-دیر-منتشر-میشه

⚪️⚪️⚪️🟡🟡🟡⚪️⚪️⚪️🟡🟡🟡⚪️⚪️⚪️🟡🟡🟡⚪️⚪️⚪️

✅️ اعلان لایک و تگ کاربران جدید میاد.

❌️ اعلان ریپلای کاربران جدید تا مدتی نمیاد.

به خاطر همین هر زمان ریپلای کردین تگ @ هم بکنین.

⚪️⚪️⚪️🟡🟡🟡⚪️⚪️⚪️🟡🟡🟡⚪️⚪️⚪️🟡🟡🟡⚪️⚪️⚪️

مثال برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ مونا_تهرانی

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️

@مادر8قولوها

@raha13826666

@ازسارابپرس 💖

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مممونم درست شد

خواهش می کنم 💙

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز