سلام دوستان امروز روز 12 سیکلم هست .سونو دادم دو تا فولیکول سایز 11 تخمدان سمت راست .یه فولیکول سایز 12 تخمدان چپ داشتم .ضخامت رحم 5 بود .به نظرتون خوبه ؟؟؟میتونم اقدام کنم با این عددها؟دو ماه میشه ک سیکلم از 28 روز ب 35 روز تغییر کرده ب نظرتون با توجه ب این موضوع من از چ روزی کیت تخمک گذاری استفاده کنم .ممنون از همگی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکترتون چی گفتش ؟ گفت ک ضخامت رحمتون خوبه ؟ البته شما سیکلتون ۳۴ روزه هستش و خوبه هم فولی و هم ضخامت . ولی من سیکلم ۲۸ روزه هستش و روز دوازده ضخامتمو زده پنج و کمه . الانم پریودم تاخیر داره یعنی میشه بر اثر ضخامت کمم باشه ؟
هر چه دلم خواست نه آن می شود هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم اصلا خودتو اذیت نکن و از تجارب دوستان استفاده کن. حالا زوده فولی روزی دو میلی رشد میکنه. سیاهدانه و عسل خوردی هرروز؟ من تو اقدامم ماه پیش پنج فولی بیست و اینماه دو تا ببست و یک شانزده داشتم ..اما نشد.هرچی خدابخواد.حالمم خوب نیست کاراتو اروم اروم بکن و داروبخور سونو برو اما خیلی استرس نگیر و امیدوار زیاده از حد نشو..خیلی عادی اینطوری بهتره
عزیزم اصلا خودتو اذیت نکن و از تجارب دوستان استفاده کن. حالا زوده فولی روزی دو میلی رشد میکنه. سیاهد ...
از روز اول پریودم عسل و سیاهدانه و عسل و دارچین میخورم .فلفل زیاد میخورم.احتمالا سیکلم شده 35 روزع و من زود رفتم .من گفتم شاید سیکلم برگشته بع روال سابق واسه همین روز دوازدهم رفتم.توکل ب خدا .سپردم همه چی رو به خودش.من سابقه ی 2سقط داشتم واسه همین خواستم این بار تا از فولیکولم مطمین نشدم اقدام نکنم