2777
2789
عنوان

سایز فولیکول

3481 بازدید | 15 پست

سلام دوستان امروز روز 12 سیکلم هست .سونو دادم دو تا فولیکول سایز 11 تخمدان سمت راست .یه فولیکول سایز 12 تخمدان چپ داشتم .ضخامت رحم 5 بود .به نظرتون خوبه ؟؟؟میتونم اقدام کنم با این عددها؟دو ماه میشه ک سیکلم از 28 روز ب 35 روز تغییر کرده ب نظرتون با توجه ب این موضوع من از چ روزی کیت تخمک گذاری استفاده کنم .ممنون از همگی

دوست دارم زندگی رو

از روز یازده کیت میزدی.والله من اونماه با پنج تا فولیکول بالای ۱۸پریود شدم.

زیاد فکر نکن بهش.

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سایز فولیکولات کمه ولی کار نشد نداره کیت تخمک گذاری بخر هر وقت دو خط شد تا بیست و چهار ساعت بعد اقدام کن ایشال... مامان میشی❤

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.

دکترتون چی گفتش ؟ گفت ک ضخامت رحمتون خوبه ؟ البته شما سیکلتون ۳۴ روزه هستش و خوبه هم فولی و هم ضخامت . ولی من سیکلم ۲۸ روزه هستش و روز دوازده ضخامتمو زده پنج و کمه . الانم پریودم تاخیر داره یعنی میشه بر اثر ضخامت کمم باشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

[QUOTE=59189547]عزیزم سایز فولیکولات کمه ولی کار نشد نداره کیت تخمک گذاری بخر هر وقت دو خط شد تا بیست و چهار ساعت بع ...[/QUOTE

کیت خریدم حالا موندم ک از کی استفاده کنم

دوست دارم زندگی رو

عزیزم اصلا خودتو اذیت نکن و از تجارب دوستان استفاده کن. حالا زوده فولی روزی دو میلی رشد میکنه. سیاهدانه و عسل خوردی هرروز؟ من تو اقدامم ماه پیش پنج فولی بیست و اینماه دو تا ببست و یک شانزده داشتم ..اما نشد.هرچی خدابخواد.حالمم خوب نیست کاراتو اروم اروم بکن و داروبخور سونو برو اما خیلی استرس نگیر و امیدوار زیاده از حد نشو..خیلی عادی اینطوری بهتره

دکترتون چی گفتش ؟ گفت ک ضخامت رحمتون خوبه ؟ البته شما سیکلتون ۳۴ روزه هستش و خوبه هم فولی و هم ضخامت ...

آره امکان داره.بخاطر ضخامت دارو نگرفتی؟

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
دکترتون چی گفتش ؟ گفت ک ضخامت رحمتون خوبه ؟ البته شما سیکلتون ۳۴ روزه هستش و خوبه هم فولی و هم ضخامت ...

والا پیش دکترم نرفتم .ولی فردا میرم.چون دوستم ماماس گفت با ضخامت کم باردار نمیشی .ولی باید برم پیش دکتر خودم تا خیالم راحت بشع

دوست دارم زندگی رو
آره امکان داره.بخاطر ضخامت دارو نگرفتی؟

چرا گرفتم ولی میترسم ک بازم بالا نرفته باشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم اصلا خودتو اذیت نکن و از تجارب دوستان استفاده کن. حالا زوده فولی روزی دو میلی رشد میکنه. سیاهد ...

از روز اول پریودم عسل و سیاهدانه و عسل و دارچین میخورم .فلفل زیاد میخورم.احتمالا سیکلم شده 35 روزع و من زود رفتم .من گفتم شاید سیکلم برگشته بع روال سابق واسه همین روز دوازدهم رفتم.توکل ب خدا .سپردم همه چی رو به خودش.من سابقه ی 2سقط داشتم واسه همین خواستم این بار تا از فولیکولم مطمین نشدم اقدام نکنم

دوست دارم زندگی رو
امکان اینکه بالا بره زیاده.اینجا از بچه ها شنیدم نشاسته ناشتا ضخامتو بالا میبره.

چربی شکم داشته باشی باعث میشه ک ًخامت کم باشه ؟