2789
تازه شوهرمو راضی کرده بودم این ماه برم پانکچر .......اما امروز که روز اول پری هستم موندم بهش بگم یان ...

به نظرم این همه سال نشدی و مراقب بودی یکم صبر کن اوضاع درست بشه

منم دقیقا مثل شمام ولی عجله نمیکنم

ی چند وقت حداقل صبر کن ک بدون استرس بچه بیاد

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وااای شماها کجا زندگی میکنید انقدرررر از اوضاع جامعه ناله میکنید. بخدا اونایی که تو غزه زندگی میکنند ...

من به شخصه قبول دارم روزی رسون خداس......

اما حوصله ی دوا و درمون و دکتر ندارم😥

❤️

با طرز فکر شما نسل بشریت خیلی وقت پیش باید منقرض میشد. اونی ام که خارجه صبح تا شب کل خانواده باید جون بکنند و کار کنند. درسته شنیدیم دولت بهشون خونه مفتی میده ولی آخرشم باز اون خونه مال دولته.تو خیییییلی از خانواده های ایرانی یکی کار میکنه 4 نفر میخورند...

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من به شخصه قبول دارم روزی رسون خداس......اما حوصله ی دوا و درمون و دکتر ندارم😥

حرف شما درست اینا بیشتر از اوضاع اقتصادی از امنیت و جنگ و فساد ناله میکنند.. بخدا بازم ایران.

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم این همه سال نشدی و مراقب بودی یکم صبر کن اوضاع درست بشه منم دقیقا مثل شمام ولی عجله نمیکنم ی ...

من بعد دخترم دوتا انتقال منفی داشتم .....پارسال رفتم برای تخمک کشی گفتن آزمایشات رو کامل بده ......هزینش به کنار .....ازمایش ژنتیک همسرم به مشکل خورد ....کلی استرس داشتیم....جواب آزمایش اسپرمش بدتر شده بود.خودمم تخمک هام ضعیف شدن و .......همسرم منصرفم کرد ......ولی دخترم و خودم خیلی بچه دوست داریم

❤️
من بعد دخترم دوتا انتقال منفی داشتم .....پارسال رفتم برای تخمک کشی گفتن آزمایشات رو کامل بده ......ه ...

ببین نمیدونم تو چ سطحی هستین ولی نیاری خیلی راحتی

همین دخترت پس فردا بزرگ میشه اصلا میگ چرا نیازهای منو کامل رفع نمیکنید اصلا بشه اون برادر ک اصلا بهم احتیاج ندارن

دوست من ۳ تا داره همش پشیمونه میگ به حرف اولی دومی اوردم

به حرف دومی سومی

الانم هیچ کدوم باهم خوب نیستن

همشون باهم مشکل دارن خواهرو برادر

ولی خالم یکی بچه اورد ازدواج کرده دخترش آلان با نوه اش سرگرم

دائم نوه میاد باهم میرن بیرون سینما

منم این چیزهارو میبینم تلاشی برای بچه دوم نکردم

هرچی دارم برای اولی خرج میکنم مگه واقعا ناخاسته بشم ک بحثش جداست ولی الانم با این اوضاع یکم صبر میکنم

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼