2777
2789

سلام دوستان عزیزم  میخواستم بدونم میشه تو تلگر ام کارز کرد که فقط مخاطبین بتونن ببینن یا پیام بدن و شماره های غریبه نتونن؟!همچین تنظیمی داره؟ممنون که جواب میدین.🤗😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین تنظیمی نداره ولی خیلی وقتا که میخوای به یه نفر پیام بدی، ارور میده که چون مخاطب مشترک شما نیست، قادر به پیامدهی نیستید. نمیدونم چرا گاهی اینجوری میشه. برای بعضیا میشه داد ولی برای بعضیا میگه چون مخاطب مشترک نیستید نمیشه پیام بدید

همچین تنظیمی نداره ولی خیلی وقتا که میخوای به یه نفر پیام بدی، ارور میده که چون مخاطب مشترک شما نیست ...

اوناچون زیاد پی وی غریبه رفتن و بلاکشون کردن ریپورت شدن یا ازگروه هاریموت کنن ریپورت میشی بعدیع مدت درست میشه