2777
2789

خواهر شوهرم خيلي دخالت ميكنه  خونشم طبقه پايين خونمونه 

جايي ميخاد بره شوهر من كاري ميخاد بكنه شوهر من جالب اينجاست هميشه هم دعوا هامون سر همينه 

الان من يك هفتس ميخام برم جايي شوهرم همش بهانه مياره كه الان كار دارم الان خستم 

ولي الان كه خواهرش ميخاد بره يه شهر ديگه ميخاد ببرش و اينكه منم نبايد برم خواهر عزيزش دستور داده 

كاش شوهرم بدم ميومد ازش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله هرچی سرت میاره سر خودش از خانواده شوهرش بیاد

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
خودش ازدواج کرده؟

الانم ميخاد شوهرم ببرش پيش يه رمال تا جن از تو بدنش در بياره كه بچه دار بشه 

اون ملا هم گفته زن حامله و اوني كه كنارشه نبايد همراش باشه اين شوهر منم ميخاد بره😡😡😡

وای وای دست  گذاشتی رو چیزی که منم حرصم میگیره قبلناکه عقدبودیم همینطورهرکدوم ازاجیاش میومدن سرویسشون شوهرمن بود الان خونمون دوره یکم نمیشه سرویس دهی کنه خخخخ ولی هروقت بریم اونجاشوهرمن باید اونابره ازکاربیاره اون یکیا ازخونش بیاره آی حرص میخورم آی حرص میخورم