2777
2789

پسرم لاغر و ضعیفه

کم غذاس

بد غذاس

تار موهاش ضعیف و نازکه دست میزنی میریزه

حین ورزش یا پیاده روی یا از پله ها بالا میاد خسته میشه زیر چشماش گود میوفته

و در کل جون نداره انرژی نداره

چه متخصصی پیشنهاد میکنید ؟؟؟

میخواستم متخصص غدد اطفال نوبت بگیرم یه عده گفتن متخصص اطفال ببرم یه عده گفتن گوارش ببرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه عمومی هم ببری درست میشه،یه شربت مکمل بگیر بهش بده اشتهاش باز شه،توی مکملش زینکم هست برای رشد قد و موهاش خوبه،بعدم اینکه غذاهای گرم بهش بده،چهارمغز درست کن بهش بده موز بهش بده،تقویتش کن

بنظر کم خونی داره ببرش پیش متخصص اطفال ی ازمایش براش بنویسه

دکتر اطفال ارجاع میده متخصص دیگه

نخواستم دوبار هزینه کنم

میخوام مستقیم ببرم متخصص اصلی که درمان کنه و پرونده ببندم

چند سالشه؟ اول یه اطفال ببر چکاپ کلب بنویسه از بابت کم خونی و بقیه کمبودا و ... بررسی بشه. بعدم ببر متخصص غدد کودکان تحت نظر باشه تا بلوغ و بعد اون. تا اون موقع هم بیکار نباش. یه مولتی ویتامین خوب بگیر بده بهش هر روز

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
ببین یه عمومی هم ببری درست میشه،یه شربت مکمل بگیر بهش بده اشتهاش باز شه،توی مکملش زینکم هست برای رشد ...

شربت تقویتی بهش میدم ولی بی فایدس .

بدغذاس هرچیزی نمیخوره بخوام بزور بدم

چند سالشه؟ اول یه اطفال ببر چکاپ کلب بنویسه از بابت کم خونی و بقیه کمبودا و ... بررسی بشه. بعدم ببر ...

هرروز شربت تقویتی بهش میدم ولی بی فایده .

عزیزم میدونی نمیخوام دوبار هزینه کنم واسه همین میخوام مستقیما ببرم متخصص اصلی تا براش ازمایش بنویسه ؟ کارم درسته یا اول ببرمش اطفال ؟

دکتر اطفال ارجاع میده متخصص دیگه نخواستم دوبار هزینه کنم میخوام مستقیم ببرم متخصص اصلی که درمان کنه ...

خب بلخره باید ببری ی چکاپ کامل بنویسه براش دیگه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

شربت تقویتی بهش میدم ولی بی فایدس .بدغذاس هرچیزی نمیخوره بخوام بزور بدم

گوارشش مشکلی داره؟ یبوست یا بالا آوردن؟ بستگی داره چه تقویتی بدی. برا پسر من شربت آهن و کلسیم بیشتر جواب میده تا مولتی های معمول

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
میدونم میخوام دوبار هزینه نکنم متخصص اصلی یا غذد یا تغذیه ببرم بگم براش ازمایش چکاب بنویس اینکارو ...

ببر متخصص اطفال بگو ازمایش بنویسه بعدش جوابش بیاد بر اساس همون دارو تجویز میشه دیگ

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding