2777
2789
عنوان

آبله مرغان در بارداری

646 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی براش پیش اومده توی دوران بارداری اطرافیانش آبله مرغان گرفته باشن و خودش هم تا بحال نگرفته باشه؟

من خواهرزادم گرفته من چند روز پیش دیدمش اون موقع هنوز نگرفته بود.اگه منم در خطر باشم چی؟ میترسم.تجربه هاتون رو بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من دوماهه حامله بودم که ابله مرغان گرفتم تو یه روز ۵ تا متخصص رفتم مامای اول گفت سقط کن 😭متخصص خودم گفت نیازی ب سقط نیس باید بری متخصص عفونی سریع دارو بده بهم یه قرص دار هر هشت ساعت باید میخوردم تا رو بچه تآثیر نذاره خلاصه تا روز آخر بارداری هر دکتری میرفتم میگفتن چرا بچه رو نگه داشتی و از این حرفا.اما خداروشکر پسرم سالم سالم بود الانم ۲۰ ماهشه عزیزم همون خدایی که بچه رو تو دلت گذاشته هواشو داره انشالله که نمیگیری

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
سلام عزیزم من دوماهه حامله بودم که ابله مرغان گرفتم تو یه روز ۵ تا متخصص رفتم مامای اول گفت سقط کن � ...

خدارو هزااااار بار شکر.

من نگرفتم ولی خواهرزادم گرفته.ما اکثرا همدیگرو میبینیم بخاطر همین در معرضش هستم. فقط میترسم. از چند نفر سوال پرسیدم گفتن که یه آمپولی هست باید بزنم تا خطر رفع بشه

ب من قرص داد عزیزم سعی کن یه چند روزی پیششون نری بیست روز بعد تماس بیماری خودشو نشون میده .اگر خدای نکرده خدای نکرده احساس بی حالی و تب از شکم کردی و یا جوش تو ناحیه شکم سریع برو متخصص

من ک میگم تا بدنیا اومدن نینی نرو پیششون ..چون احتمال نقص عضو نوزاد وجود داره   شوخی ک نیس &nb ...

اره عزیزم درست میگن به من روز بعد زایمان گفتن که امکان داشته بچه خدایی نکرده کر یا نا بینا بشه😢😢😢روز و شب شکر خدا کنم کمه

ب من قرص داد عزیزم سعی کن یه چند روزی پیششون نری بیست روز بعد تماس بیماری خودشو نشون میده .اگر خدای ...

ارغوان جان قرصی که دکتر بهت داد والاسیکلوویر بود؟

نگفت رو جنین تاًثیر داره یا نه؟

من ممکنه گرفته باشم و دکتر والاسیکلوویر داده

ارغوان جان قرصی که دکتر بهت داد والاسیکلوویر بود؟ نگفت رو جنین تاًثیر داره یا نه؟ من ممکنه گرفته ب ...

عزیزم اسم قرصو یادم نمیاد متآسفانه نه خیالت راحت قرص رو سریع مصرف کن باعث میشه نذاره ویروس به جنین برسه من هر ۸ ساعت میخوردم یه قرص کپسول مانند بزرگ بود که باید روش کلی اب میخوردم

عزیزم اسم قرصو یادم نمیاد متآسفانه نه خیالت راحت قرص رو سریع مصرف کن باعث میشه نذاره ویروس به جنین ب ...

ممنون عزیزم،خیلیییی لطف کردی، ان شاالله خودت و نی نیت همیشه تنتون سالم باشه

ممنون عزیزم،خیلیییی لطف کردی، ان شاالله خودت و نی نیت همیشه تنتون سالم باشه

ممنونم عزیزم انشالله نی نی تون بسلامتی بیاد بغلتون😍😍