2821
2789

من حدودا اوایل تابستون تو تلگرام وارد ی گپی شدم

اونجا ی پیامی گذاشتمو خلاصه ی آقا پسر ریپ زد

چیز خاصی نبود پیوی باهم حرف زدیم این آقا بعد چند روز پیوی رو دوطرفه پاک کرد، منم گفتم خب شاید دوس نداره حرف بزنه منم چیزی نگفتم

دیدم بعد دو سه روز دوباره پیام داد حرف زد و بتزم همین کارو کرد، شاید بالای ده بار این کارو کرد منم دیگه ن جوابشو دادم ن تو گپ باهاش حرف زدم هیچیییی

بلاکش کرده بودم

دیدم با ی اکانت دیگه پیام داده همین دوشب پیش ک تازه تونستم تلگراممو وصل کنم، گف معرفت صفر چرا خبر نمیگیری نامرد😐واقعا نمیدونم مشکلش چیه بنده خدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با هر اکانتی اومد بلاکش کن

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY