2777
2789
عنوان

باهوشای سایت بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 12164 بازدید | 699 پست
اااااااا چه جالبببب وااااییی  ایولللل از کجا فهمیدی منم به ذهنم رسید باید یه سریارو برگردونی ...

من تو فکر کباب برگردون بودم هی میگفتم یه سریش ممکنه بریزه کار خراب شه. دیگه گفتم دونه دونه خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اااااااا چه جالبببب وااااییی  ایولللل از کجا فهمیدی منم به ذهنم رسید باید یه سریارو برگردونی ...

به روش نیار الی من که بت گفتم شوهرشو بیدار کرده براش حل کرده 

برگشته میگه خرما خوردم ج دادم اون ملوان زبل بود اسفناج میخورد شکوفا میشد پری جان    

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
من تو فکر کباب برگردون بودم هی میگفتم یه سریش ممکنه بریزه کار خراب شه. دیگه گفتم دونه دونه خوبه

من میخواستم بگم همه رو میزاریم یه جا بعد دوتا دوتا میاریم بیرون تو دو دسته جدا میزاریم بعد یکی از اون دوتا رو برمیگردونیم😂😂😂یه بار دیگه هم میخواستم بگم سکه اخریه رو برمیگردونیم و هر دسته ای که میزاریمش اون دسته رو کلا برمی گردونیم

بابا میگم الان تو قیافس انقدر اذیتش کردم امروزم کنفرانس داره🙈🙈🙈

پس چجوری فهمیدی بیا در گوشم بگو به کسی نمیگم  

خب دیگع راحت شدم 😊😊😎😎 دمتون گرم رفقا صبحتون بخیر 😁😁چشام داره از کاسه درمیاد میرم که بخوابم ...

شبت خوش الی جان خوش گذشت   

10 تا گونی داریم پر از سکه های طلا. اما تعداد دقیق سکه ها مشخص نیست. مثلا یک گونی 244566438 سکه داره یکیش 986522345 و ....

یک گونی پر از سکه های الومینیومی که ابکاری طلا شده است. که در ظاهر کاملا مشابه طلاهاس

وزن سکه های اصلی 10 گرم و وزن سکه های تقلبی 9 گرم

حالا یه ترازو داریم و میخواهیم با فقط یک بار وزن کردن گونی تقلبی را پیدا کنیم.