2777
2789
عنوان

از سیر تا پیاز بارداری

461 بازدید | 10 پست

خانما من سال اینده میخوام برم اقدام و تو ایران نیستم. باتوجه به شرایط سختترم تو اینجا، میخوام از الان شرو کنم به مطالعه که خودم کمتر اذیت شم و با دکترم بهتر ارتباط برقرار کنم. همچنین شوهرم چی کار باید بکنه؟ تست ژنتیک ازمایش غربال گری زایمان و .... همه چی رو بهم بگید خورد خورد. یا یه کتاب یا سایت خوب معرفی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم کشور میخوای بری؟ 

هر جا بری خودشون خیلی خوب راهنماییت میکنن و حواسشون هست بهت. 

اول که فهمیدی بارداری یه تست خون یا ادرار ازت میگیرن بعد برات با دکتر وقت میذارن. بعد دکتر هفته هشت یا نه میبینت بعد برات آزمایش خون و سونو مینویسه. 

بین هفته ی یازده تا سیزده یه غربال داری و هفته بیست و پنج هم یه غربال اما اگر غربال اول رو از دست بدی به جای دوتا غربال هفته ی پونزده یه آز مایش خون میگیرن که دیگه به غربال دوم نیاز نداری. 

تا ماه شیش هر ماه یه بار ویزیت داری ماه هفت و هشت ماهی دوبار و ماه آخرم هر هفته... 

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »

از سه ماه چهارماه قبلش برو بگو میخوام اقدام کنم برا بارداری تست پاپ اسمیر میدی بعدش بهت اسیدفولیک اینا تجویز میکنه برا دو سه ماه قبل اقدام و ازمایش و چکاپ قبل بارداری میده مثل تیروئید و یسری هورمونها... بعد سه ماه که همه چی اوکی بود میتونی اقدام کنی، موارد ممنوعه هم مثل زعفران و کرفس و اینارو خود دکتر بپرسی میگه

از کی تحت نظر پزشک باشم؟مثلا چی بگم بهش؟ از تغذیه چه مکملایی بخورم و حواسم به چیا باشه؟

از سه ماه قبل اقدام بری حله برات معاینه ی داخلی یا پاپ اسمیر میده و آزمایش خون و خودش بهت prenatal plus میده که همون اسید فولیک و مکمل های قبل از بارداری رو با هم داره. 

کدوم کشور میخوای بری؟  هر جا بری خودشون خیلی خوب راهنماییت میکنن و حواسشون هست بهت.  اول ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت. غربالگری ینی چی اونوقت؟ مثلا برا اینه که اگه جنین مشکلی دارهذجلوشو بگیرن؟

امریکااااااا. کسیم نمیتونه بیاد پیشم. روتینه؟ تنهای تنهام.

مرسی عزیزم از توضیحاتت. غربالگری ینی چی اونوقت؟ مثلا برا اینه که اگه جنین مشکلی دارهذجلوشو بگیرن؟ ا ...

آره غربال برای تشخیص سندروم داونه. اگه خدایی نکرده زبونم لال مشکلی داشت خودشون باهات صحبت میکنن و تو آمریکا میذارن به عهده ی خودت که اگه دوست داشتی نگهش داری یا سقط کنی. 

فکر نمی‌کنم کسی بتونه بیاد پیشت. ۴ جون نتیجه دادگاه فرمان مهاجرتیه. تا اون موقع مشخص میشه که به خانواده ت ویزای توریستی میدن یا نه. فعلا که راه ها بسته ست. 

نگران نباش ولی. اگه ایالت بزرگ بری کلی دوست پیدا میکنی که هواتو دارن. خیلی هم تنها نیستی. 

آره غربال برای تشخیص سندروم داونه. اگه خدایی نکرده زبونم لال مشکلی داشت خودشون باهات صحبت میکنن و تو ...

ویرای توریستی که هرگز نمیدن از این بابت مطمئم. الردی دوست دارم ولی خب مامان ادم یه چیز دیگس

بازم مرسی 💕