2777
2789
عنوان

دوستای گلم کمک😥😥

100 بازدید | 16 پست

من این روزا تخمک گذاریمه چندروز دیگه پریودمیشم ینی اولای ماه رمضون ولی میخام پریودیمو عقب بندازم کسی تاحالا با قرص ال دی این کاروکرده ضرری داره؟؟چیکارباید بکنم ازکی بخورم؟!! کمکم کنید خواهشا مرسی ازهمتون😚😚

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

بله من کردم این کار رو ولی ریسکش بالاست باید از پایان پریودت میخوردی قرص.

من چند روز موتده به پریودم قرص خوردم روزی ۲ تا

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
بله من کردم این کار رو ولی ریسکش بالاست باید از پایان پریودت میخوردی قرص. من چند روز موتده به پریود ...

ازاولش ک نخوردم میگن خوب نیس الانم مجبورم خیلیا میبینم قبل پریودی میخورن ولی دقیق نمیدونم..چرا2 تا😯😯

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرص ها ضررشون از سودشون خیلی بیشتره ریسک توده های فیبروکیستیک سینه ،افسردگی،چاقی و خیلی بیماری ...

بخدا مجبورم😢😢😢

بهم زدن نظم پریود با قرص برای رحم مضره! چ فرقی داره اولش روزه نگیرید یا اخرش!

حالا با ی بار😯😯

بخاطرماه رمضون دوسندارم از اولش پریودباشم😔

همون خدایی ک روزه و ماه رمضونو قرار داده

کفته لا ضرر و لا ضرار فی الاسلام

حق ندارید ب بدنتون اسیب بزنید

واقعا هیچ چیزی ارزش اینو نداره ک سلامتی ادم بخاطرش بخطر بیفته

من هیچ اجباری نمیبینم

اجازه بدید بدنتون سیر طبیعیشو جلو ببره

همون خدایی ک روزه و ماه رمضونو قرار داده کفته لا ضرر و لا ضرار فی الاسلام حق ندارید ب بدنتون اسیب ...

عزیزدلم من ازشما راهکار خاستم خیلی ببخشیدا درک میکنم واقعا خیلی چیزام نمیتونم بگم ک اگه مجبورنبودم اینکارو نمیکردم.

عزیزدلم من ازشما راهکار خاستم خیلی ببخشیدا درک میکنم واقعا خیلی چیزام نمیتونم بگم ک اگه مجبورنبودم ا ...

متوجه شدم گلم...فکر کردم تنها مشکلت همینه...پس یکاری کن.از دکتر زنان مشورت بگیر برای زمان مصرف و نوع قرص

❤️

متوجه شدم گلم...فکر کردم تنها مشکلت همینه...پس یکاری کن.از دکتر زنان مشورت بگیر برای زمان مصرف و نوع ...

دسترسی ندارم ب دکتر براهمین میخاستم ازنظر دوستان کمک بگیرم ک هیچکسم نیس انگار😔😔