2777
2789

سلااااام

من خودم یه کادوی خیلی ضایعع گرفتم از مادربزرگ شوهرم..این بود که اولین عید بعد عروسی رفتم خونشون یه بلوز پولکی پیرزنی بهم داد.اونجا گفتم عیب نداره طفلک به سلیقه خودش خریده خب..امااااااااااا بعد چند روز فیلم پاتختیمیون رو داشتم میدیم.بعد متوجه شدم همون لباس قشنگهه تن مادربزرگ هستش داره باهاش میرقصه😢😢خیلییییی حاام گرفته شد....😐

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹

اینو نگفته بودی قبلا؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سالگرد ازدواجمون مادر شوهرم یه مجسمه ی طلایی که من دوس نداشتم بجاش میتونس یه لباس بگیره واسم😩

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

اغلب هدایا رو

از خانواده مادر شوهر میگیریم

میدیم دسته خانواده پدر شوهر و بالعکس 😂😂😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

جاریم ی کیف بهم کادو داد تولدم حالا بماند ک چقدر هی میگقت این مارک فلانه و مد و فلان!!! (اصلا هم مد نبود کلا این جاریم خیلی دلش میخواد با من رقابت کنه ۴۰ سالشه از نظر مالی هم خیلی ما بهتریم) حالا کیفه دقیقا کیف دختر بچه های۵ ساله از این کوچیکا موبایلمم توش جا نمیشه:))))

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

من کادوی تولد از خواهر شوهرم گرفتم کلی تشکر و ذوق بعد از ۵ سال فهمیدم شوهرم خودش خریده جالبه خود خواهر شوهرم سوتی داد یکم لج در اومد

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.