2777
2789
ای بابا چرا اخه.حتما بابته اختلافیه ک بینتون پیش اومده ک انشالله زودتر حل شه

نميدونم، شايد اينبار حل نشه

اولين باره اينجوري ازش متنفر شدم

كلاف سردرگمِ زندگيمو ميشكافم...به عشق تو اونو دوباره از نو ميسازم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم، شايد اينبار حل نشه اولين باره اينجوري ازش متنفر شدم

چرا بابل حل میشه من شده شوهرمو ناله و نفرین کردم ک بمیری من راحت شم دور از جونش بعده دو روز پنجاه دفعه از خدا تشکر کردم ک ب حرفم گوش نکرد .میگن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور حکایت همس😁

چرا بابل حل میشه من شده شوهرمو ناله و نفرین کردم ک بمیری من راحت شم دور از جونش بعده دو روز پنجاه دف ...

آخه واسم پيش نيومده بود،

بعد قهر دلم ميخواست آرومم كنه

الان بهش فكر ميكنن اشك تو چشمام جمع ميشه و ميگم ازت متنفرم

ولي نفرينش نميكنم

آخه واسم پيش نيومده بود، بعد قهر دلم ميخواست آرومم كنه الان بهش فكر ميكنن اشك تو چشمام جمع ميشه و ...

آخی همون چون پیش نیومده انقد دل نازکی مردا از این حرکتا زیاد میکنن.نگفتی چیکارش کردی ک خراب شده

آخی همون چون پیش نیومده انقد دل نازکی مردا از این حرکتا زیاد میکنن.نگفتی چیکارش کردی ک خراب شده

اون تشنه محبت و توجهه

من محبتم رو بروز نميدم و بي توجهم

هم به اون هم به خودم

چرا بهش محبت نمیکنی؟؟؟نمیبینی چقد زن خ را ب ربخته تو خیابون.دوراز جون میخوای از کس دیگه محبت ببینه

اوايل كه ميگفتم اخلاقمه

ولي الان ميخوام محبت كنم ياد حرفا و كاراش ميوفتم،

نميتونم

دلم ميخواد يه سال ازش دور شم

اوايل كه ميگفتم اخلاقمه ولي الان ميخوام محبت كنم ياد حرفا و كاراش ميوفتم، نميتونم دلم ميخواد يه س ...

خیلی داری اشتباه میکنی .کم کم خودتو جمع و جور کن یاد خوبیاش بیفت بیشتر .بچه هم داری،؟

خیلی داری اشتباه میکنی .کم کم خودتو جمع و جور کن یاد خوبیاش بیفت بیشتر .بچه هم داری،؟

الان اصلا دوسش ندارم

نميتونم حتي بهش نگاه كنم

اومدم خونه پدر شوهرم به اونم گفتم نياد

پسرم تازه يك سالش شده

آروم و کم حرفه 

دیر عصبانی میشه ولی وقتی بشه😣

ولخرج 

به فکر پس انداز نیست

بد غذاس حسابی

خیلی بیخیال

به شدت وابسته به منه

سه شنبه 30شهریور انتقال جنین داشتم برام دعا کنید مثبت شم

اخلاقش گنده .دهن بینه همیشه طرف خانوادشه ومنوخانوادموخراب میکنه هر اتفاقی بیفته ب مامان ش میگه خودخواهه واعتمادب سقف داره😒زورمیگه وشکاکه نمونش اینک اسم من اینجاو ت ل گ رام ب اسم اقاست زوری نوشته همسرم نفسمه ینی اگ اسم خودم بود فک میکردمیخام کسی نفهمه متاهلم 😑