2777
2789

من یه پسر خاله دارم که واقعا مااااااه هست یه پسر مودب و مهربون و خیلی بچه مثبت که همه فامیل دوستش دارن نخبه هست و تا دکتری شو دانشگاه شریف خونده و الان شرکت تاسیس کرده وضع مالیش عالیه . یه پسر بی حاشیه و درسخون و واقعا یه انسان درست هست

مادرش دنبال یه دختر خیلی لاکچری برا ازدواج اش بود

یه روز خواهر دوستم اومد دم خونه ما تا جزوه منو که پیش شون بود بهم بدند . خالم اینا مهمونمون بودند همزمان با هم رسیدن ومن از پشت ایفون به پسرخالم گفتم محمد جزوه رو از اون خانم سر کوچه بگیر

همونجا دیده بودش و خوشش اومد ب خالم گفت منم شمارشو دادم .7ماه اشنایی و نامزد طوری بودند امروز عقد کردند

دختر خانم هم یه دختر خیلیییی مهربون محجبه و چادری و دوست داشتنی که اونم تا دکتری خونده حوزه و استاد دانشگاه هست

برا خوشبختی شون دعا کنید

الهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطوری که گفتی خیلی بهم میاند

مبارکههههه منم ذوق کردم براشون

عزیزم ریپلای نکن من با استارتر صحبت می کنم🎀تو زندگیم اشتباه زیاد داشتمولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظر باشم آمریکا بیاد کشورم رو نجات بده🤦♀️ .. من یه دختر مانتویی و کم حجابمولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم🇮🇷 ..#لبیک یا خامنه ای .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند♥️

اره دختر پولدار و خیلی باکلاس و از این عملی ها میخواست خالم

اها

الان عروس خانم باکلاس و پولدار باب میل خالت هست؟

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 
اره دختر پولدار و خیلی باکلاس و از این عملی ها میخواست خالم

حالا این دختر خانم با این اوصاف که انگار برعکسه خواسته خالتونه 😄البته شرایط مالی رو نگفتید پولداره با نه ،حالا مشکلی ندارن و دوستش دارن؟؟

اهاالان عروس خانم باکلاس و پولدار باب میل خالت هست؟

خالم ک باکلاس و پولدار میخواست ولی عروس الانشون اونی که خالم میخواست نیست ولی باهم خوبن

انتخاب پسرشه

البته عروسش خیلی زیباست و بسیار خوش استایل هست چادر خیلی شیک سرش میکنه و..

الهم عجل لولیک الفرج

حالا این دختر خانم با این اوصاف که انگار برعکسه خواسته خالتونه 😄البته شرایط مالی رو نگفتید پولداره ...

وضع مالی متوسط هس دختر خانم

اره دیگه مشکلی نداره الان به انتخاب پسر احترام گذاشته و خب عروسش واقعا خانم محترم و قابل احترامی هست

و محجبه هست ولی خوش استایل

الهم عجل لولیک الفرج