2777
2789
والا پسر من غذای شیرین نمیخوره اصلا.وعده غذایی خاصیم جدیدا نداره یه روز پنج وعده میخوره کمتر وبیشترم ...

برعکس پسر من اصلا غذاهای آبکی اگه شیرین نباشه لب نمیزنه 

عزیزم ميشه بگي چجوری پوره رو درست میکنید؟  

سیب زمینی ومیپزم با کره له میکنم شیر یااب میریزم که نرمتر بشه بهش میدم،یه وقتا هم که تخم مرغ نمیخوره سیب میپزم با تخم مرغ وکره له میکنم بهش میدم میخوره.پوره هویجم همینجوری درست میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم بعد املت برا معدشون مشکل نداره؟  

نه گوجه رنده کن با ی تخم بلدرچین مثلا ی ذرم نمک.تو هفته هم بلدرچین بده هم تخم مرغ.ی نیم روش کن ی دفعه اب پز کلا تنوع بده...خرما بهش بده ...پودر گردو بزن تو ماستش...تو روز بهش اب بده ...نون بده دستش...شیر موز بده .عدسی مقویه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه من 16 ماهشه آبگوشت دوست داره و سوپ ماهیچه وحلیم برنج . تخم بلدرچین میدم فرنی گاهی میدم زیاددوست نداره. غذای سفره هم میدم میوه هم میدم سیب زمینی سرخ کرده ام دوست داره کلااگه بذارم بریزبپاش کنه خودش بخوره غذامیخوره واگرنه نمیخوره

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید