2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟ چنده؟ حقشه؟

390 بازدید | 16 پست

امروز توسط دوستم با یه آقایی اشنا شدم که چندسال پیش بخاطر یه تصادف همه زندگیشو به علاوه هر دو پاش رو از زانو ب پایین از دست داده

خیلی وضعیتش داغونه تا سر کوچشون اومده بود خودشو روی زمین میکشوند

رفتم باهاش صحبت کنم جوابمو نداد دوستم گفت اصلا جواب هیچکیو نمیده داستانشم اینجوری گفت:

با خانوادش تو جاده بودن ماشینش ترمز میبره، خودشو از ماشین پرت میکنه پایین ک جونشو نجات بده میره زیر یه ماشین دیگه... خانوادشم میمیرن...

میخوام براش یه ویلچر بگیرم نظرتون چیه؟ قیمت ویلچر چنده؟ 

کسی مسخره بازی دربیاره از ناحیه زانو مصدومش میکنم 😠

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشو نجات داده خانوادشو نه براش بخر

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁

حدودا بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ تومنی میشه البته دلار گرون شده الان رو نمیدونم؛ کار خوبی میکنید اجرتون محفوظه شک نکنید

عشق یعنی صد سال دیگه ام بهش حسی که داری توی دلت جوونه، عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه😍😍😍😍😍😍
خودشو نجات داده خانوادشو نه براش بخر

خب چیکار میکرد تصادف تو چند ثانیه اتفاق میفته نمیتونست یکی یکی اعضای خانوادشو بگیره از ماشین بندازه بیرون که😕

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

چرا میخواید جار بزنید؟

چرا ب همه میخواین خودتونو ثابت کنید؟

چرا ب همه میخواین بگین منم آره،دستی ب خیر دارم؟

تو سایتا قیمتاش هس!

ضمنا شما ک میخواین لطف کنید جنس خوبشم بگیرین😐😐😐

آقا هستم،از درج جمله ها و ایموجی های عاطفی و احساسی در ریپلای پُستام و تاپیکام جدا خودداری فرمایید🛇😅امیدوارم بعضیا قبل از ترکیدن جواباشونو دیده باشن،تا مثلا الکی فک نکنن شاخ شدن😐😐😐

اگه میتونین بخرین حتما خیلی به خاطر خانوادش ناراحته که جواب کسیو نمیده خدا ایشالا کمکش کنه و بهش ارامشو برگردونه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍