2777
2789
عنوان

کدوم حرف همسرتون عصبی تون میکنه😰

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 55 پست

اینکه هرکاری دلش بخوادمبکنه ومیگه بعدکه من ناراحت میشم میگه تواینحورحس کردی یااینکه تواینجورفک کردی من منظورم نبود. یا اینکه همش بهم میگه غمگینی. 

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اه نا امید کننده ای ازدستم میکشه بایه نگاه😞😞😓😓😓

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

از کلمه به تو چه .

بعضی وقتا اتو جمع بخواموچیزی بپرسم یا نظر بدم‌میگه به تو چه .یعنی اون لحظه دلم‌میخواد هرچی حرفه نثار جد و آبادش کنم ولی خودمو تحمل میکنم و میخندم میگم ساکت شو سوسکتوله .هیچ وقتم نگفتم بدم میاد چون ممکنه حساس بشه و بدتر کنه .میگم شاید از سرش بیفته 🤣🤣

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

وقتی میگه

خانوم میشه لباساتو جمع کنی دو روزه اینجاست 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
باهاش بحث میکنم..کلی گلایه میکنم اخرش لبخندمیزنه میگه هرکی اذیتت کرد گوه خورد 😞😞😞😞😲😞😞 گلاهمی ...

😁😁😁

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

اینکه همیشه تا یه چیزی بهش میگم میگه چرا تو اول نکردی.چرا تو اول پیش قدم نمیشی و...فک میکنه همیشه حق با خودش و خانوادشه😤😤

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

چیزیم نیست گلم😠😠😠یعنی وقتی اینو میگه ب سرم میزنه بکشمش بااینکه عاشقشم

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی

اینکارو نکن 

مثلا تووووووو مادری!!!!!!

اونکارو بکن

مثلا تووووووو ووو مادری!!!!!!

فلان جا برو یا نرو

مثلا تووووووووووو مادری!!!!!!

تو چه جور مادری هستی که فلان چیز رو نمیدونی! !!!!

کلا همه چیز رو میچسبوند به مادری من !!!!

بی دلیل ها . چیزایی که اصلا مرتبط نبودن