2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191690 بازدید | 484 پست
سلام. والا الان که ۷ ساله گذشته، هنوز راضی ام. ۶۲، ۶۳ کیلو هستم. ولی به شما پیشنهاد نمیکنم. چون ...

خانم روشنک من سال ۹۷ اسلیو کردم میشه بگید الان اندازه ی وعده هاتون چقدره ریزه خوار نشدید میل به شیرینی دارید برگشت وزن نداشتید یه عالمه سوال دارم ازتون من اصلا دلم‌نمیخواست اسلیو کنم وبرام تشخیص بای پس دادن اما در نهایت بخاطر سماجت یه بنده خدا اسلیو شدم با نوع عملم کنار نیومدم هنوز 

روشنک جان خواهش میکنم منم راهنمایی کن ،من دارم ازمایشات رو انجام میدم و هزینه ی عمل رو به امید بیمه ...

نه عزیزم لازم نیست بیمه خودش کمک میکنه و اینکه قبل از وزن کشی غذا و یه بظری آب بخورید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. والا الان که ۷ ساله گذشته، هنوز راضی ام. ۶۲، ۶۳ کیلو هستم. ولی به شما پیشنهاد نمیکنم. چون ...

روشنک جون عزیزم من ۹مهر نوبت عمل دارم و از طرفی۲۸اسباب کشی .به نظرت میتونم تا اون روز سرپا بشم یا عملمو یک ماه عقب بندازم؟شما چندروز بعد سرپا شدی .هفته دوم و سوم ضعف و سرگیجه نداشتی؟

سلام عزیزم چند تا سوال داشتم کاش میتونستم تلفنی باهاتون صحبت کنم من عمل بای پس کردم و‌مثل شما اصلااا ...

سلام نوره جان میشه درخواست دوستی منو قبول کنین . منم عمل کردم به تازگی و دقیقا مثل شما هستم و استرس دارم ‌ چندتا سوال دارم 

سلام شما لاغر شدی؟ منم عمل مینی بای پس کردم هرچی میخورم باز جا دارم قشنگ یه لیوان دوغ میخورم دوتا کا ...

منم دو هفته است عمل کردم و مثل شما هستم .... شما چقدر کم گردی.  و الان با گذشت یک ماه از عمل مقدار غذا خوردن کم شده یا نه 

خییییییلی. عملشم بسسسسیار راحت بود. ساعت ۱۰ اومدم پخش، ساعت ۳ داشتم راه میرفتم، فردا صبحشم مرخص شد ...

سلام عزیزم الان چقدر از عملتون گذشته ؟؟و میشه بکطن عوارضی براتون نداشته من میترسم از عمل و عوارضش بعد چندسال 

سلام روشنک جون ممنون بابت تمام راهنمایی هایی صادقانه در اختیارمون گذاشتی.

من bmi ۴۲ هست.

نمیدونم اسلیو رو انتخاب کنم یا بای پس.

۳ تا دکتر معروف رفتم شیراز هر کدوم یه کی از اینها رو گفته.

روشنک جون عزیزم من ۹مهر نوبت عمل دارم و از طرفی۲۸اسباب کشی .به نظرت میتونم تا اون روز سرپا بشم یا عم ...

سلام عزیزم عمل کردی به سلامتی؟

خوبی؟راضی بودی؟چقد کم کردی؟؟

من پسرم ۵ ماهشه با قد ۱۶۰ الان ۸۸ کیلو ام 

البته خیلی نشون نمیده ولی پهن شوم انگار استخونام ترکیده 

بچم شیر خشکیه هر کاری میکنم لاغر نمیشم 

خسته شدم بخدا 

میخوام برم بای پس امروز با شوهرمم حرف زدم گفت اگه فکر میکنی اینجوری حالت بهتره انجامش بده 

فکر نکنی اضافه وزن بارداریه ها 

کلا از اول زندگیم لاغری به خودم ندیدم 

خیلی دارم درباره بای پس تحقیق میکنم که بعد یکسالگی پسرم انجامش بدم