2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191661 بازدید | 484 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اره خیلی راضیم خداروشکر خوبم😃

سلام شما میدونید اولین جلسه برای مشاوره عمل معده ب چ دکتر و متخصصی باید مراجعه کنیم؟ و اینکه  برای بیمارستان دولتی میگید ایتدا  چ اقداماتی کنیم کدوم بیمارستان. واس بیمه و اینا  ک بعدش پولمونو بدن اطمینانه یا نه.. اگ زحمتی نیس ی مشاوره خلاصه ای چیزی.. ممنون

سلام شما میدونید اولین جلسه برای مشاوره عمل معده ب چ دکتر و متخصصی باید مراجعه کنیم؟ و اینکه  ب ...

فوق تخصص جراحی چاقی و لاپاراسکوپی..من بیمارستان خصوصی رفتم بیمه نداشتم برین یه جلسه مشاوره پیش دکترچاقی راهنماییتون میکنن

سلام..این حالت تحوع بعد عمل کی از بین میره من ۷روزه عمل کردم دو روزه که حالت تهو دارن

سلام عزیزم میشه درخواست دوستی منو قبول کنید منم در شرف اقدامات اولیه برا عملم لاغریم ممنون میشم منو هم راهنمایی کنید من بشدددت بخاطر کرونا استرس دارم و نمیخوام عملم عقب بیوفته خدایی نکرده

میشه توضیح بدین هزینه هاتون و زمانی که برده واسه ویزیت تا عمل؟

سلام من مشهد پیش دکتر نورشفیعی عمل شدم..کلا هزینه هام شد ۲۲تومن ..روزا اول خیلی سخت بود من حالت تهوع داشتم خداروشکر الان حالم خیلی خوبه

سلام عزیزم میشه درخواست دوستی منو قبول کنید منم در شرف اقدامات اولیه برا عملم لاغریم ممنون میشم منو ...

سلان عزیزم بله قبول کردم..کرونا که معلوم نیست تا چندسال میخاد بمونه عمل کن خودتو راحت کن ولی خب سختی های خودشو داره سختیش همون دوهفته اوله بازم بدن با بدن فرق داره من حالت تهوع داشتم ولی اونایی که باهام عمل شدن خیلی خوب بود حالشون

سلام..این حالت تحوع بعد عمل کی از بین میره من ۷روزه عمل کردم دو روزه که حالت تهو دارن

من تجربشو نداشتم. نمیتونم چیزی بگم...

کلا همش حالت تعوع داری، یا وقتی چیزی میخوری؟؟؟

من فقط یکی دوبار که زیاد خوردم، حالم به هم خورد. اونم حالت تهوع نداشتم. همون سر دلم بود...

اگر بعد از خوردن حالت تهوع میگیری، کمتر بخور، ببین درست میشه؟؟؟

چون اولش خییییییییلی کم باید بخوری...

دو هفته ی اول فقط یه ته استکان آبمیوه بود واسه ما.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
میشه توضیح بدین هزینه هاتون و زمانی که برده واسه ویزیت تا عمل؟

والا زمانش رو یادم نیست..

هزینشم واسه اسفند ۹۳، شد ۱۴ تومان.

دو تومانش رو بیمه تامین اجتماعی داد، ۷ تومانش رو تکمیلی

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

سلام ببخشید من ۱۱۰ کیلو هستم و دو بار زایمان داشتم و کیسه صفرا هم عمل کردم و درآوردم، خیلی اذيتم و حتی راه رفتن برام سخت شده، این درسته که میگن بعد از بای پس معده تا آخر عمر باید مکمل غذایی بخوریم؟  یعنی اگر مکمل نخوریم ممکنه دچار مشکل بشيم؟؟؟،خواهش میکنم جواب من رو بدید و راهنماييم کنید ممنونم