2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191681 بازدید | 484 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز دوشنبه شد یک هفته از عمل بای پس، باورم نمیشه یک هفته گذشت ، خداروشکرت، مشکل خاصی تداشتم تو این یک هفته ، فقط گاهی سمت چپ شکمم درد داره یهو تیر میکشه و خیلیم نفخ دارم😂 از دکترم پرسیدم گفت طبیعیه، دکتر برای درد و حالت تهوع دارو داده بود که خدارو شکر فقط ۲ بار فقط از مسکن استفاده کردم اونم به خاطر دردای پریودی، چون دقیقا روز قبل عمل من پریود شدم 😑

امروز دوشنبه شد یک هفته از عمل بای پس، باورم نمیشه یک هفته گذشت ، خداروشکرت، مشکل خاصی تداشتم تو این ...

به سلامتی عزیزم.

خدا رو شکر راحت بوده واست.

ان شالله به زودی باربی شدنت...

فقط حتتتتتما گن ببند.

اگر ورزش هم بکنی که عاااالی میشه. ولی اگرم حال ورزش نداشتی، حتتتتتتما شکم و بازو و رونت رو گن ببند که شل نشه.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
به سلامتی عزیزم. خدا رو شکر راحت بوده واست. ان شالله به زودی باربی شدنت... فقط حتتتتتما گن ببند. ...

ورزشو که دکترم اجباری کرده ، همین هفته اول پیاده روی اجباری بودم و از یک ماه بعد از عمل گفت برید باشگاه😁، البته من خودم ورزشکارم روشنک جون، فوق لیسانس تربیت بدنی هستم، وزنم هم زیاد نبود ۸۶ کیلو بودم ، بیشتر به خاطر دیابتم عمل کردم، ولی تو برنامم حتما هست که از ماه دیگه عضله سازی رو شروع کنم 

ورزشو که دکترم اجباری کرده ، همین هفته اول پیاده روی اجباری بودم و از یک ماه بعد از عمل گفت برید باش ...

پیاده روی اولش که واسه گازا واجبه.

خدا رو شکر...

ان شالله دیباتت از بین میرخ

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
امروز دوشنبه شد یک هفته از عمل بای پس، باورم نمیشه یک هفته گذشت ، خداروشکرت، مشکل خاصی تداشتم تو این ...

سلام. میشه لطفا بگین هزینه عملتون چقدر شد و پیش چع دکتری عمل کردین؟

سلام. میشه لطفا بگین هزینه عملتون چقدر شد و پیش چع دکتری عمل کردین؟

دکتر سجاد نور شفیعی ، فوق تخصص لاپراسکوپی پیشرفته و جراحی چاقی ، مشهد 

هزینش حدود ۳۶، بیمه قبول نکرد چون وزنم کم بود

سلام. من هفته دیگه عمل بای پس دارم پیش دکتر نور شفیعی مشهد. خیلی استرس دارم

سلام منم عمل کردم پیش دکترنورشفیعی.درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن.من هفته دوممه یبوست گرفتم وکاهش وزنم متوقف شده.شما چطوری