2777
2789
عنوان

چاقی و عمل بای پس معده

| مشاهده متن کامل بحث + 191669 بازدید | 484 پست
سلام  منم سومين روز از عمل باي پس معده ام بود فعلا همه چي خوبه تا ان شالله ببينم بعدها چي پيش ...

به سلامتی ان شالله...

آره دردش اونقدری نیست...

من فقط تا همون موقعی که هی بهوش میومدم و بیهوش میشدم دردم زیاد بود. بعد از درآوردن درن هم که کلا دیگه هیچ دردی نبود.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام روشنک جان من ۱۵ روزه عمل کردم بایپس میخاستم بدونم بعداز یه ماه چه چیزایی میشه خورد ایا یه آدم ...

من بعد یه ماه دیگه عادی میخوردم. اندازه اش کم بود، ولی هرچیزی که بود میخوردم.

و اینکه زمان با زمان فرق داشت. یه وقت میتونستم زیاد بخورم، یه وقت کم. الانم همینطورم البته.

من بعد یه ماه دیگه عادی میخوردم. اندازه اش کم بود، ولی هرچیزی که بود میخوردم. و اینکه زمان با زمان ...

مرسی عزیزم که پاسخ دادی خیلی دختر ماهی هستی..یه سوال دیگه دارم دکتر من یه قرص داده که میگه اگه نخوری چون ب سرعت وزن کم میکنی ممکنه صفرات مشکل پیدا کنه شما مشکلی پیدا نکردی؟

من بعد یه ماه دیگه عادی میخوردم. اندازه اش کم بود، ولی هرچیزی که بود میخوردم. و اینکه زمان با زمان ...

تو این ۱۸ روزی که عمل کردم ۸ کیلو کم کردم ولی استپ شدم نمیدونم چرا شما استپ نداشتی؟

مرسی عزیزم که پاسخ دادی خیلی دختر ماهی هستی..یه سوال دیگه دارم دکتر من یه قرص داده که میگه اگه نخوری ...

من نمیدونم اون چه قرصیه.

من مولتی ویتامین تا آخر عمر میخورم.

ولی مشکل صفرا پیدا نکردم تا حالا...

از لطفتم ممنون.

ماهی از خودته...

تو این ۱۸ روزی که عمل کردم ۸ کیلو کم کردم ولی استپ شدم نمیدونم چرا شما استپ نداشتی؟

عزیزم ما ترازو نداشتیم که اینجوری حساب کنم.

ولی استپی که بدون ترازو بشه حس کرد نه.

دوستام تو خوابگاه میگفتن میخوابی بیدار میشی لاغر شدی.

میری دستشویی میای لاغر شدی.

استپ طبيعيه منم چهل روزه عمل كردم ماه اول ١٠ كيلو كم كردم از بعد أون استپ كرد اما طبيعيه الان ده روزه ٥٠٠گرم كم كردم باي پس كردم