2777
2789

من دو روزه خیلی حالم بد بود امروز رفتم دکتر سه تا سرم سدیم کلراید و آمپول دمیترون داد یکیشو امروز وصل کردم گفت دوتای دیگش باز حالت بد شد بزن.

سوال اول: سدیم کلراید فقط برای از دست دادن آب بدنه که آخه... من اصلا هیچ مدل غذایی نمیخورم فک میکردم سرم تقویتی میدن اخه من مایعات خودم میخورم که...

سوال دوم: بعد سرم حالم بهتره از بابت تهوع حالا اگه بازم حالم بد باشه چه تایمی میتونم از سرم دومی استفاده کنم که ضرر نداشته باشه.. تا جایی که ضروری نباشه نمیزنم ولی اونایی که تو بارداریشون زیاد سرم زدن حدودا هفته ای یک بار بود یا دور تر و زودتر میشه؟

از كي تهوع داشتي؟

من هفته شش هستم و تهوع دارم همين مدت كوتاه ٤كيلو كم كردم خدا رحم كنه بعدا چقد بخاد زيادته شه😓

زنجبيل و به و نعنا هم امتحان كن بد نيس

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از كي تهوع داشتي؟ من هفته شش هستم و تهوع دارم همين مدت كوتاه ٤كيلو كم كردم خدا رحم كنه بعدا چقد بخا ...

منم از شش داشتم تا الان که هر روز بدتر میشم جای بهتر شدن😭😭😭

من به تجویز دکتر انداسترون میخورم روزی یدونه نیم ساعت قبل صبحونه خیلی خوبه اگه یه روز نخورم تا شب نم ...

شما ویارت خیلی کمه من تا روزی ۴ تا هم میخوردم اثر نداشت 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏

من هفته ای دو سه بار میرفتم زیر سرم فقط هم امپول دمیترون اونم برای چند ساعت ارومم میکرد. سرم باعث میشد فشارم بیاد بالا اخه افت فشار داشتم. 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ