2777
2789
عنوان

همسر رمانتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 4913 بازدید | 114 پست
بریم با شوهرامون دعوا کنیم حالا خودمون نمیدونستیم روز مادره، اونا هم باید بیخبر میموندن؟ این انصافه ...

روز مادر ایران نبود ک  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
ممنونم البته منم یه سورپرایز بزرگ دارم برای همسرم اخر این ماه سومین سالگرد عقدمون هست یه جشن خیلی خچ ...

عکسشو میزارم حتما من همیشه تولد وروز مرد روز عشق روز مهندس واسه همسرم جشن میگیرم که خیلی غافلگیر میشه

تا خدا با من است زمانه با من است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرد نیست. اون مردا تو فیلما هستن. اون عده معدودی هم که تو جامعه میبینی یا واقعاااا خوب و‌کمیابن، یا ...

وااااا این چه طرز فکریه که شما دارید 

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

تو ماشین کنار پارک بودیم یهو پرید بیرون گفت الان بر میگردم

بعد اومد دیدم رفته گلای رز پارک رو چینده واسم اورد گفت تقدیم به عشقم واسه تو!!😂

من 😶

پارکبان😐😬

شوهرم😆

مردم😒

خیلی سورپرایزم کرده بارها شده بی مناسبت بهم گل یا کادو داده ولی قشنگ ترینش

سال اول عقدمون تولدم بود بردم یه باغی کلی توش بادکنک بود باد میومد گفت نخشو باز کن ارزو کن بفرست هوا 

میدونه من کتاب دوس دارم روز زن پارسال برام یک ساک پر کتاب با دسته گل برام خریده بود 

یک بار دیگه هم رفته بود سفر از سفر برگشت اومد پیشم یک بسته پر چیپس و شکلات و گل برام گرفته بود 

یک بار دیگه هم اومده بودم خونه شام درست کرده بود چراغارو خاموش کرده بود شمع گذاشت بعد اومد تو رو سرم گل ریخت😐 بهش گفتم اینارو باید رو سرامیکا میریختی گفت گلا کم بود گفتم بریزم سرت😐😂😂

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
مادر جهانی که بود😚 بهرحال جای دعوا داره😬

خودما نمیدونستم .اون بیچاره ها از کجا بدونن   

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
خیلی سورپرایزم کرده بارها شده بی مناسبت بهم گل یا کادو داده ولی قشنگ ترینش سال اول عقدمون تولدم بود ...

منم از اینا  

وااااا این چه طرز فکریه که شما دارید 

منظورمو متوجه نشدید، من نگفتم همه مردا، یه عده شون. چیزیه که خودم به چشم دیدم. و اون حجم عاطفه و احساسی که تو فیلمهای ترکیه ای هست در عمل تو جامعه وجود نداره.

دنیا گرده
تو ماشین کنار پارک بودیم یهو پرید بیرون گفت الان بر میگردم بعد اومد دیدم رفته گلای رز پارک رو چینده ...

وای یبار ما پیاده بودیم داشتیم میرفتیم اونطرف خیابون اول روز عید بود وسط گلباغ گفتم گلش چه خوشگله بعد سرمو انداختم پایین رفتمم فک کردم شوهرم کنارمه یهو برگشتم دیدم شوهرم وسط گلباغ داره گل میچینه وای اینقد خندیدم شانس اوردیم خیابون خلوت بود وگرنه ابرومون میرفت

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
تو ماشین کنار پارک بودیم یهو پرید بیرون گفت الان بر میگردم بعد اومد دیدم رفته گلای رز پارک رو چینده ...

عزیزم  

زمانی که تو عقد بودیم یک بار اعصابش از جای دیگه خورد بود بیخودی با من جر و بحث کرد پای تلفن بودیم و ...

وای منم تازه یه روز بود فهمیده بودم برای بچع دوم باردارم. دکتر بودم همسرم اومد دنبالم. منم به خاطر رفتار منشی ِ دکتر عصبانی نشستم تو ماشین. یهو دسته گل رو که رو صندلی عقب بود برداشت گرفت جلوم. گفت مامان خانوم مبارکه.

توی اوج عصبانیت یهو یه لبخند گنده نشست رو لبام.