2777
2789
عنوان

مخفی کردن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 7775 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من خوب کاری کرده نگفته.مثلآ دونستن یا ندوستن بارداری یه نفر چه فایده ای برای اطرافیان داره؟فقط هرکی آدمو میبینه دنبال فضولیه که چند وقتته و بچه ت چیه و کی زایمان میکنی و چی براش خریدی و چقدر خرج کردی و اسمش رو چی میذاری و ازین حرفا

تو بدترین حال آدم یکی یه لیوان آب دستت نمیده یا مشکلی از دوشت برنمیداره 

باتوجه به شرایطی که داشته واردرستی کرده لااقل اشتباه نبوده کارش.من خودمم اگربارداربشم بعدازسه ماهگی انشاالله میگم.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
به نظر من خوب کاری کرده نگفته.مثلآ دونستن یا ندوستن بارداری یه نفر چه فایده ای برای اطرافیان داره؟فق ...

اینم حرفیه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

از این کار متنفرررم

خواهرشوهرم پنج ماهش بود من از زبون بقیه شنیدم بارداره! هنوزازش ناراحتم که منو یه غریبه فرص کرد!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

آخه بچه داشتن حسودی داره؟

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری