2777
2789
عنوان

مخفی کردن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 7775 بازدید | 116 پست
از این کار متنفرررم خواهرشوهرم پنج ماهش بود من از زبون بقیه شنیدم بارداره! هنوزازش ناراحتم که منو ی ...

البته اینقدرطولانی دیگه زشته ۵.۶ماهت بشه نگی یالااقل عروستونم نفهمه خب ادم دلخورمیشه یکم.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

یکی از فامیلامون که تا زایمانش به مادرش هم نگفته بود!! روز زایمان به مامانش زنگ زده بود که بیاید من زایمان کردم😐

هیچ کس هم سورپرایزنشد والا😕همه گفتن چه بیمزه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا چ دلیلی داره کسی بدونه ک ما بارداریم یا نه مگه وقتی ی مشکل داریم کی بدادمون میرسه یا کی دل ...

بخدا هیچ کس.من4ماه اول بارداریم رو هر روز جون دادم.یه لیوان آبم میخوردم گلاب به روتون بالا میاوردم با بدبختی آشپزی میکردم یا کارای خونه م رو انجام میدادم هیچ کس یه بار یه وعده غذا برام نفرستاد یا کوچیکترین کاری برام نکرد.فقط هربار میدیدنم میگفتن کی سونوگرافی میری و جنسیت بچه ت معلوم میشه.بعد اونم فضولی برای دونستن اینکه سیسمونی چی خریدم و چقدر هزینه کردم.الآنم دنبال تاریخ دقیق زایمانم هستن و اسم بچه

البته اینقدرطولانی دیگه زشته ۵.۶ماهت بشه نگی یالااقل عروستونم نفهمه خب ادم دلخورمیشه یکم.

یه کم؟ همه مسخره میکردن ومتلک میگفتن

من رفته بودم مهمونی گفتن خواهرشوهرت خوبه گفتم خداروشکر گفتن تودلیش چطوره عزیزم😊من یه لحظه هنگ کردم! گفتم من خبرندارم😯 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
فامیلا ما هرکی نگفته ویهو پخش شده بچه سقط شده منم ازترسم همون اول گفتم دوقلوئه

دقیقا یهو گفتن که بیشتر بچشم میان

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
یعنی چ دلیلی دارن واسه نگفتن؟

حس خودبرتربینی کاذب😐

بهش میگفتی نگه زور داره دیگه روز اول

هرچى بهش گفتم نگو بزار صداى قلبشو كه شنيدم بگو، گفت نه بايد به مامانم بگم، وقتى هم به مامانش گفت بعد از يك دقيقه كل خونوادش زنگ زدن بهش

جالبتر اينكه جاريم زنگ زده به شوهرم تبريك ميگه به من زنگ نزد

گناه داره بیخیال.احتمالا خیلی حساس بوده روحیش.بخاطر باردار نشدن.سخت نگیرید بهش. ولی حالت عادی ایناک ...

خب اینم بگم یکبار ۵ ماهه دوقلو سقط کرده بود ولی عید ک مادرشوهرش اومد خونمون ازش پرسیدم حامله نیس گفت نه خودشونو به سفرهای خارجی مشغول کردن درحالیکه عید۸ماهش بوده

من منتظرم صدای قلب جنین رو بشنوم بعد به همه بگم اینجور خیال خودم راحتتره 

ان شاءالله بار شیشه ام رو سروقت دنیا بیارم 💞الهی آمین 🤗دوقلو ...پی نوشت: خداروشکر دوقلوهام دنیا اومدن
بخدا هیچ کس.من4ماه اول بارداریم رو هر روز جون دادم.یه لیوان آبم میخوردم گلاب به روتون بالا میاوردم ب ...

دقیقا همینجوریه  والا من ی سال پیش دستمو  چاقو رفته بود از این ور تا اونور بریده بود پانسمان بود نمیتونستم تکون بدم خواهرشوهرم  هرروز زنگ میزد ناهار میام پا نمی شد کاری بکنه من با ی دست کار میکردم آخرش دیگه درد باز نمیکردم  آخه ادمم  انقد  بیشعور