2777
2789
عنوان

مخفی کردن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 7775 بازدید | 116 پست

مثلا فکرمیکنن ما چشمشون میزنیم؟ مگه تا حالا حامله ندیدیم؟ مگه سفینه هوا کردن؟

یا فکر میکنن حسودی میکنیم؟ مگه خودمون نازاییم؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بار اولی همه فهمیدن حامله م.ولی سقط شد.ایندفعه رو چکار کنم کسی نفهمه؟میترسم شوهرم جلوی دهنشو نتو ...

سرى قبل هم من قصد گفتن نداشتم تا حداقل سه ماهگى اما شوهر ذليل نشدم😂گفت 

منم موندم چيكار كنم

اولا كه يكى دو هفته از موعدم بگذره بعد برم آزمايش بدم

بعدشم اگه مثبت بود قسمش بدم نگه ديگه

حداقل تا زمانى كه برم سلفرى بدم خيالم راحت شه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

خیلیم خوبه..واسه من و همه از روز اول فهمیدن..از روز اول که تو مشکلم هیچی..هی همه میگن وااای تو هنوز ۷ ماه و رد نکردییییی..راست میگن انگار صد ساله من باردارم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
به نظر من خوب کاری کرده نگفته.مثلآ دونستن یا ندوستن بارداری یه نفر چه فایده ای برای اطرافیان داره؟فق ...

آره واقعا چ دلیلی داره کسی بدونه ک ما بارداریم یا نه مگه وقتی ی مشکل داریم کی بدادمون میرسه یا کی دلسوزی میکنه 

بره گمشه موذی

خیلیی ناراحت شدم ازش

اما با اینحال یکماه بعد از فهمیدنم روز مادر زنگ زدم بهش تبریک گفتم با اینکه بچه دومش هم بود که فکر نکنه حالا کار خاصی کرده که حسودی کنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چون دیدم کسایی رودوبارباردارشدن سقط شده همه فهمیدن چون ازروزاول گفته به همه من باردارم هردوباراخه تاسه ماه نشده سونوگرافی نزفتی که نبایدبه همه زودبگی که اگرخدای نکرده اتفاقی افتادهمه بخوان بگن فلانی یه باردوبارسقط داشته واخی ودلسوزی واین حرفا‌

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
اتفاقا از چشم خیلیا افتاد 

گناه داره بیخیال.احتمالا خیلی حساس بوده روحیش.بخاطر باردار نشدن.سخت نگیرید بهش.

ولی حالت عادی ایناکه غربال اولم میرن و نمیگن درک نمیکنم.چجور روشون میشه

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
عزیزم ی چیزی بپرسم بار اول ک ساک دیدن  یکیش نسبت ب اون یکی کوچیک تر بود؟؟ یا نه هم اندازه بودن ...

گلم من اصلا تا سونوی ان تی نفهمیدم دوقلوئه ۸هفته که رفتم گفت یکیه

چون دیدم کسایی رودوبارباردارشدن سقط شده همه فهمیدن چون ازروزاول گفته به همه من باردارم هردوباراخه تا ...

من بارداریه دومم هیچکی خبر نداشت حتی خودم ولی ۳ ماهگی سقط شد

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl