2777
2789
پسربچه ۵ساله رو چیکار کنم😂

خخخخ نه دیگه نمیشه لو میری بگو رفتم ولی بعدش پشیمون شدم برگشتم اصلا چه کاریه شوهرتو بنداز بیرون والا

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر ورزش رفتن قهری؟ من به زور میفرستمش

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
خخخخ نه دیگه نمیشه لو میری بگو رفتم ولی بعدش پشیمون شدم برگشتم اصلا چه کاریه شوهرتو بنداز بیرون والا

خواستم برای اولین برم ۲-۳روز ولش کنم برم خونه فک و فامیل ی شهر دیگه

ولی چون تازه سیگار ترک کرده نرفتم

پرو میشه هر دوشنبه میخاد منو ول کنه بره ورزش

چرا گیر الکی میدی اخه،  حالا بذار بره ورزش، جای بدی نمیره که

توام بیخیال شو،  به روی خودت نیار. میذاری میری نمیاد دنبالت،  تاپیک میزنی حالا چجوری برگردم🤣🤣

درو ازپشت قلف کن نذابیادخونه بذا اون قهرکنه بره خونه مامان جونش

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
پرو میشه هر دوشنبه میخاد منو ول کنه بره ورزش

مگه نوزادی که باید دائم ازت نگهداری کنه 😐

ورزش نره که شما ناراحت میشی   

فکر میکنید تا کی مردی این شرایطو تحمل میکنه 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"