2777
2789
عنوان

لاغری با عرق زیره

| مشاهده متن کامل بحث + 87464 بازدید | 35 پست
مرسی عزیز سه ماهه هم ادم لاغر شه خوبه رژیم و ورزش تقریبا دارم فق میخواستم اگ چیز گیاهیی هم هس ک به ر ...

پايه همه رژيما ورزش و كنترل كالري ورودي به بدنه ..خوبه كه اينارو داري ....اين سايتو ببين اميدوارم به دردت بخوره  http://medplant.ir/8169/8-نسخه-برای-لاغری-با-گیاهان-دارویی

ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم"
چجوری دم میکنی?چن کیلو کم کردی?

من تو ۳ ماه ۲۲ کیلو کم کردم با ورزش محدودیت غذایی. با دمنوش های گرمی حالا هرچی ک فکرشو کنی هرچی ک تو کابینتم داشتم خخخ الانم دوساله بااینکه پرخوری شدید میکنم برنگشته ب قول شوهرم میگه تو دیگه چربیات سوخته

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو ۳ ماه ۲۲ کیلو کم کردم با ورزش محدودیت غذایی. با دمنوش های گرمی حالا هرچی ک فکرشو کنی هرچی ک تو ...

البته الان مثلا تا یک کیلو اضافه میکنم سریع دوروز کم خوری میکنم زود کم میشم البته الان ک دیگه دارم عضله سازی میکنم

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
من تو ۳ ماه ۲۲ کیلو کم کردم با ورزش محدودیت غذایی. با دمنوش های گرمی حالا هرچی ک فکرشو کنی هرچی ک تو ...

خوشبحالت واقعن خیلی خوبه ادم انقد سریع لاغر شه 

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد
خوشبحالت واقعن خیلی خوبه ادم انقد سریع لاغر شه 

اراده خیلی مهمه 

اووووف اگه اطلاع دارین بگین دیگه  چجوری سریع لاغرشیم??😔

اینکه بخوای زود لاغر بشی امکانش فقط با دارو هستش که البته تا وقتی که استفاده کنی جواب میده بعد از قطع کردنش دوبرابر میشی. 

خواهر من خیلی اضافه وزن داشت. شروع کرد به خوردن عرق زیره اونم ناشتا. 

شاید باور نکنید بصورت چشمگیری لاغر شد که همگی تعجب کرد بود. 

پیشنهاد میکنم عرق زیره رو ناشتا یک قاشق استفاده کنید. 

یک دوره شش ماهه رو درنظر بگیرید مطمئنم بعد اون وقتی برید خودتون رو وزن کنید تعجب می کنید. 

اووووف اگه اطلاع دارین بگین دیگه  چجوری سریع لاغرشیم??😔

من حلقه خریدم روزی ۱۰دقیقه صب یعنی۳۰۰تاصب ۳۰۰تاعصر میزنم شکمو پهلوم اب شده درکنارش هم عرق زیره دوتاقاشق میخورم یه ذره هم اب پشتش میخورم 

نیم ساعت قبل از غذاهم سویق جو بخور کمک میکنه کمترغذابخوری و اشتهای کاذبتو از بین میبره

فقط ورزش و رژیمو رعایت کنی حله 

سلام من با دم کرده زیره خیلی جواب گرفتم البته ورزش هم میکنم

سلام عزیزم الانم استفاده میکنی؟ الانم تلثیر داره؟ لاغر موندی؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
من حلقه خریدم روزی ۱۰دقیقه صب یعنی۳۰۰تاصب ۳۰۰تاعصر میزنم شکمو پهلوم اب شده درکنارش هم عرق زیره دوتاق ...

سلام عزیزم خوبی 

شما روزانه کلا دو قاشق عرق زیره میخوردی؟

چقد کم کردی ؟

ناشتا؟

سلام عزیزم میشه بگید که دقیقا چکار کردی؟ محدودیت غذایی یعنی چقدر؟وچه دمنوشهایی استفاده کردی که ماهی ۷ کیلو کم کردی

من در كنار رژیم غذایی عرق زیره میخورم  ضدر ورم و نفخه، توی سرعت لاغری هم تاثیر میذاره اما بااا ...

سلام . وقت بخیر . من الان پست شمارو دیدم . ممکنه بپرسم چطوری و با چه رژیمی تونستین وزن کم کنین ؟ وزنتون برنگشت ؟ من هم ۷۳ کیلو هستم و میخوام بشم ۵۰ کیلو

و خدایی که در این نزدیکی است.....