2777
2789
عنوان

لاغری با عرق زیره

87464 بازدید | 35 پست

بچه ها کسی تاحالا از عرق زیره برای لاغری استفاده کرده?نتیجه هم گرفتید?یا اگه برای لاغری سریع پیشنهادی دارید میشه بگید..

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من با دم کرده زیره خیلی جواب گرفتم البته ورزش هم میکنم

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔

هيچ كس به راحتي لاغرنميشه خودتو نابود نكن....

برو زيرنظر يه متخصص تغذيه و فعاليت بدني مستمر بكن ....

ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم"

من در كنار رژیم غذایی عرق زیره میخورم 

ضدر ورم و نفخه، توی سرعت لاغری هم تاثیر میذاره اما باااید رژیمتو رعایت کنی

من روزی سه وعده و هربار ۱۵ قطره میخورم 

وزنم از ۷۶ به ۵۵ رسیده ۴ کیلو دیگه هم کم کنم اسکلت میشم حسابی

زنداداش من عالی جواب گرفت

عزیزم میدونی عرق زیره سیاه استفاده میکرد یا سبز?چن کیلو کم کرد و تا چ مدت میخورد?

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد
هيچ كس به راحتي لاغرنميشه خودتو نابود نكن.... برو زيرنظر يه متخصص تغذيه و فعاليت بدني مستمر بكن ... ...

😭

عزیزم میدونی عرق زیره سیاه استفاده میکرد یا سبز?چن کیلو کم کرد و تا چ مدت میخورد?

خیلی دقیق پرسیدی !!! یادمه رفتیم داروخونه عصاره زیره و عصاره لیمو داد که بعد از عذا بخوره ، خودشون بهت توضیح میدن

اووووف اگه اطلاع دارین بگین دیگه

چجوری سریع لاغرشیم??😔

سلام من با دم کرده زیره خیلی جواب گرفتم البته ورزش هم میکنم

چجوری دم میکنی?چن کیلو کم کردی?

اووووف اگه اطلاع دارین بگین دیگه  چجوری سریع لاغرشیم??😔

هيچ كس سريع  چاق نشده  كه سريع هم بخواد لاغر بشه ... اگرهم ظاهرا لاغر بشي باعث صدمه زدن به خودت ميشي ...يا آب بدنتو از دست ميدي يا عضله از دست ميدي ...يه برنامه ريزي سه ماهه بكن ...زير نظر متخصص ..... گوش به حرف كسي هم نده ...زيره ... چاي سبزو ... يا كمربند لاغري بدون رژيم اصولي كه همه گروه هاي غذايي رو به بدنت برسونه و  بدون ورزش تاثيري ندارن ..

نتيجه رژيم غذايي غيرصحيح ميشه ريزش موووهات .....نرمي استخوونات .... افتادن دندونهات و چروك پوستت و خيلي مشكلات هورموني برات بوجود مياره....

هرچي رو ميخوري از نشاسته و نون وبرنج رو كم تر بخور شبي هم يه ساعت پياده روي بكن ..اگروزنت زياده پياده روي نكن چون فشار به زانوهات مياري و زانوهاتو خراب ميكني ..

ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم"
هيچ كس سريع  چاق نشده  كه سريع هم بخواد لاغر بشه ... اگرهم ظاهرا لاغر بشي باعث صدمه زدن به ...

مرسی عزیز سه ماهه هم ادم لاغر شه خوبه رژیم و ورزش تقریبا دارم فق میخواستم اگ چیز گیاهیی هم هس ک به رژیمم سرعت بده خوبه