2821
2789
عنوان

گرسنگی خارجی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 62 پست

مردم اروپا کلا ژنشون لاغره

ولی چاق هم توشون خیلی زیاد پیدا میشه

من تا جایی که خودم دیدم کشورای عربی و ایران چاقی افراطی کمتری نسبت به اروپا داشتن

اروپاییا آدم هایی که خیلییی چاق باشن زیاد دارن مخصوصا بین سیاه هاشون

من چاق ها رو بیشتر تو لندن دیدم

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
این بیماری مدل هاس

بیماری مدل ها نیست اکثر دختر های کشور های غربی این بیماری رو دارند و به این خاطر که در کشور های غربی به زنان گرسنگی شدید میدهند برای اینکه مدل بشوند و لاغر بمانند ولی فمینیست ها از جمله مسیح علینژاد از همچین ظلمی که به زن ها در کشور های غربی میشه به خصوص فرانسه چیزی نمیگه این تنها نمونه بلاهایی است که نظام های سرمایه داری در سکوت فمینیست ها بر سر زنان میاره !

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه دختر هاشون خیلی روی اندامشان حساس هستند و خیلی هاشون در روز فقط یک کم کاهو میخورن چون آنوریکسیا ی ...

اونا مدلن

کلا مدلا خیلی افراطی میخوان لاغر بمونن مثلا یه مستند دیده بودم که میگفت بعضی مدلا برای اینکه چاق نشن ، اگه بخوان غذای مورد علاقشون رو بخورن یکم بعد سعی میکنن با یه سری ترفندا بالاش بیارن هر چی خوردن رو 😬

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

مطمئنا تا حالا خارج از کشور نرفتی و فقط از رو چهارتا فیلم داری قضاوت میکنی. تو امریکا که همه چاااقن ...

بخدا انقدررر قشنگ خودشونو و بدنشونو میپذیرن

خیلی از دختراشون کلی شکم و پهلو بهترین دوست پسرو دارن ، چون خودشون خودشونو پذیرفتن

حالا اینجا ما پنج کیلو اضافه داشته باشیم کل فامیل تو وزن ما دخالت میکنن

صغری و کبری هم میشینن میگن ، دختره چاقه معلوم نیست چجوری همچین دوست پسر خوب یا شوهر خوبی داره

بیماری مدل ها نیست اکثر دختر های کشور های غربی این بیماری رو دارند و به این خاطر که در کشور های غربی ...

😐😐😐چی میگی بابا اینجوری نیست من خودم خیلییی اروپا رفتم

بیماری مدل ها نیست اکثر دختر های کشور های غربی این بیماری رو دارند و به این خاطر که در کشور های غربی ...

به زور گرسنگی میدن چرا حرفای عجیب میزنی حالت خوبه

هیچگاه مردمانت را دشمن وعناصر دشمن مخوان؛ زیرا دو اصل دارد:یا اینقد ظالم بودی که مردم خودت دشمنت شده اند یا اینقدر ضعیف بودی که دشمنانت مردمت را کنترل می کنند. دردناکترین چیز دنیا این است که انسان حقش را آرزو کند ❤

آمریکا ۸۰ درصد جمعیتش دارای اضافه وزن و چاقی ان

چیو به چی میخواین ربط بدید ؟ حرف کم اوردید؟ خب حرف نزنیددد

زن داییم ایران ۴۵ کیلو بود رفتن آمریکا سر ۵ سال برگشت چاق شده بود الان بعد ۱۱ سال اونجا موندن شده ۷۸ کیلو

به امید آزادی🕊️

بی اشتهایی عصبی هست دیگه خیلیا ممکنه مقطعی یا مزمن دچارش بشن

ربطی به گرسنگی کشیدن نداره هممون انسانیم و احساسات داریم

پس یکی بیاد بگه ایران پر از گرونی تورم پس چجوری آمار وزن مردمش اینجوریه که خیلیا چاقن؟ خب دلیل نمیشه

🌷🌷👏

مطلب اشتباه میخونی درباره ش اول مطالعه کن بعد بیا بیان کن

ی دسته مدل و بلاگر اینستاگرامی ان اینی که شما میگی وگرنه اروپایی ها و سایر جاهای دنیا انقدر قشنگ خودشون رو میپذیرن که اندام چه صورت چه بینی

به امید آزادی🕊️

خیلی زرد و بی منبع حرف میزنی یاد ایتا افتادم ببخشید البته اینو میگم

ولی همینجا هم داخل ایران برو دخترای دبیرستانی و دانشجو رو ببین بعضیاشون در طول روز یک تکه نان هم نمیخورن تا مبادا چاق بشن

ربطی نداره فشار رسانه برای لاغری همه گیره

🌷🌷👏

ی آزمایش قند بده

دادم عزیزم جواب نیومده هنوز ، چکاپ سالیانه میرم

اما خب قندم کلا حذف کردم بخاطر رژیم و این چیزا 😁

نمی آید به چشمم هیچکس غیر از تو❤️ این یعنی، به لطف عشق تمرین میکنم یکتاپرستی را...

مسیح علینژاد عزیز توی ایران با موهای فرش نمیتونسته راحت باشه و همش درحال صاف کردن و پنهون کردنشون بوده چون به تمسخر گرفته میشده و... ولی اونجا چقدر آزادانه با خود واقعیش داره زندگی میکنه و مجبور به تغییر خودش نیست

به امید آزادی🕊️